LinamAsyam Betuulll1 egzersiz öneriyorlar onları yap. Merdiven in yan yan. Çok heyecanlı yaa Allah kavuştursun. Birde hurmanın aşırı derecede etkisi varmış ondan ye. Suyun geliyor mu ped tak kontrol et istersen
Zhrn Betuulll1 rahimde kisalik hunilesme 1 cm aciklik nst de sanci çıktı. 2 haftadır bisey yok tabi ben şuan ilaç kullanıyorum 33. Hafta da olmuştu bunlar. Sizin zaten zamanı gelmiş sıcak su merdiven inip çıkma pilates topuyla hareket edebilirsiniz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Nurcantas65 Squat yap ve sıcak suya gir. Sıklaşınca 5 dk 1 gidersin. İyiki eve göndermiş suni takmamislar. Rabbim yardımcınız olsun 🌹
Asyakurutuz34 38+3 4 cm açıklık var ama sancım yok ne yapıyorsam sancı olmuyor günde 3 saat yürüyorum az az sancı oluyor sonra duruyor doktor suni sancı ile yatış önerdi reddettim sizce ne yapmam lazım
LinamAsyam Asyakurutuz34 suyu gelmediği için endişelenmıyorlar değil mi bebek iyi oldugu için bekletiyorlar ben açıklık olunca direk alınır zannediyorum
Asyakurutuz34 LinamAsyam isteğe bağlı ben riskleri kabul ederek yatışı reddettim sancı gelmesini bekliyorum doktorum 1 hafta içinde sancı olmazsa o zaman yatış yaparız dedi