BusraaZeynep Kızlar sorum gönderide aslında ibb yatak geldi ablamdan ben de tekrar almadım iç yatagı ne tercih ettiniz ve yanlara koruma vs bir şey aldınız mı ??? Çünkü ne alt açma ne dönence ne organize aparatı hiçbir şey yok fikir istiyorum
Mervepera BusraaZeynep dönence alt açma aparatı organizer zaten bos onda ben hiç kullanmadım gereksiz önemli olan beşik yatak 🤣 ben park yataga e bebekten yada civilden yatak bakabilirsin abartmaya gerek yok rengide lacivert olabilir kız kullanamaz mı pembe olmayaxaktı zaten 🤣 yan korumalık falanda gerekmiyor park yataga
Deletedmom_110 BusraaZeynep alt açma aparatı ve dönence çok gereksiz bana göre ve yan korumaya gerek yok park yatakta ben kendi yatağıyla kullanıyorum ama yatak alcam pek hoşuma gitmedi ama beşik genel olarak güzel kalitesinden memnun kaldım
BusraaZeynep Giiizem peki süs vs bir şey yapabildin mi aldın mı ya da dönence tarzı . İlk çocuğum olacak bir de kız olacagı için beşikte lacivert😂 bir şeyler yapmak istiyorum ama ne yapabilirim bilemedim
Giiizem BusraaZeynep valla bnm ikinci oldugu için öle bi hevesim yok dönencede ilk bebegmde almıştm hiç bi işe yaramamştı oyuzden koymadım bnm ki erkek oldugu için pek süslmye gerek yok☺️
BusraaZeynep Deletedmom_110 alt açma çok işe yarıyor yeğenlerimde falan hep kullandık o yüzden baktım öyle bir şey ama ekstra yokmuş dönence de alıştırmaya bağlı uygun yollu bulamadım henüz. Kendi yatagına yatırılacak gibi değil mutlaka sert bi yatak istiyor halledicem bakalım ölçülerine göre