Htcttk Gizem-1009 benimde bulantılarım çok oluyordu ben yine şurda nerden baksan 1 buçuk haftadır hafifledim yada alıştım artık bilmiyorum ama zaman sadece bana değil sizede geçmiyor demekki 😫
Gizem-1009 Htcttk 😅 prilam ilaç kullanıyorum ben o biraz iyi yapıyor yoksa her zaman kusarım eşime diyorum zaman geçmiyor hiç sanki 10 yıldır hamileyim 😅
Gizem-1009 Htcttk haklısın canmm insan kötü oluyor bir can var orda böyle ellini rahminin üstüne koy hafif bastır gözlerini kapat onun kalp atışlarını duyarsın ben her zaman öyle yapıyorum içime bi huzur giriyor
Htcttk Gizem-1009 evet onu bende yapıyorum elimin altında böyle sanki bişeyin attığını hissediyorum çok farklı bir duygu Rabbim gerçekten hakkıyla annelik yapabilecek kişilere isteyen insanlara nasip etsin 🥹
Htcttk Gizem-1009 eşimde bana diyor daha doğurmadın mı diye ahaha 😅😅 o ilacı bende kullanıyorum şaka gibi gelicek ama ben ilacı içince daha çok midem bulanıyor direk çıkartıyorum 😅
Gizem-1009 Htcttk amin amin inşAllah tüm hamileler bebeğini sağlıklıca kucağına alır bizlerde inşAllah 🙏
Gizem-1009 Htcttk valla eşlere hava hoş sende yan etki yapmış ozmn onun başka bir çeşidi daha var doktorunuza söyleyin ondan yazsın daha iyi olursunuz
Htcttk Gizem-1009 amin canım inşallah Rabbim hepimizin hamileliğini doğum sürecini kolay geçirmeyi nasip etsin 🤲🏻🫠