Nurozsln Hamilelikte kullanımı uygun mu ? Bilen varsa cevaplarsa sevinirim. Yüzümde çok fazla güneş lekesi var. Yorumları çok güzel, memnuniyet fazla
Enfal_06 Nurozsln instadaki tüm hamile fenomenler bunları kullanıyor bi zararı yoktur herhalde kullandıklarına göre
Eliffyamann Nurozsln bu markayı hiç bilmiyorum ama ben gosiv markasını öneririm hamilelikte kullanılabiliyor, Hyrulanik asit ve c vitamini öneririm
Nurozsln Enfal_06 Evet, ama hamile fenomene denk gelmedim hangisi acaba 😇. İçeriklerine biraz baktım ama hepsini de anlayamadım belki kullanan vardır 🥹
Enfal_06 Nurozsln genel olarak hamile olanlar kullanıyor canım insta fenomenleri öyle isim olarak bilmiyorum takip etmiyorum önüme çıkıyor bende nasıl kullanıyorlar diyorum bi zararı var mı yok mu bilmiyorum ama çoğu salisik asit içeriyor diye biliyorum
Enfal_06 Nurozsln instada İlaydamert diye bi fenomen kadın kullanıyor 3 aylık hamileymiş storilerinde anlatmış bu serumları bakabilirsin canım
atarliFrida Hamilelerin cildi leke bırakmaya müsaittir. Ben lekelere karşı bütün ürünleri kullanmayı bıraktım daha da hassasiyet oluşmasın diye. Sadece ciddi güneş kremleri ile lekeyi önlemeye çalışıyorum
Nurozsln Ayseglllllll Ulaştım kullananlara kullandık, kullanıyoruz bir sorun olmadı dediler hep. Aldım valla canım bende henüz gelmedi.
Beyzayeniceri Bence almamalısın biraz sabret eczaneden almalısın böyle şeyleri sürekli eczane ürünü ya da vyrosher kullanıyorum yüz yıkama jelini geçtim bana kullanmak istediğim toniği bile vermedi
Aybuke96 Nurozsln merhaba bu markanın içeriğinin hiç temiz olmadığını söylemişti bi eczacı. Bence kullanmayın riske atmaya değmez kimyasal sonuçta