kahvesever__ Evet gece sohbeti olsun Sabahtan belli temizlik yapıyorum mutfakta Kombidin var sürekli dağlıyor batıyor oğlum saolsun ve fırın altındaki küçük bir yer var ora da çok dağılıp batıyor 🤦🏼♀️😀
metemom_ kahvesever__ fırının altında streçleri fırın kağıtlarını koyduğum çekmece artık toplamaktan bıkıp kendi haline bıraktım 😂
huysuz__ kahvesever__ çocukların ulaştığı her yer günlük 3 -5 kez dağılıyor.. çatal kaşık bıçak artık çekmecede değiller, yüksek dolap yerinde kutuda indir kaldırkoy başa bela😅😅😅
Booksandcats Fırın altında bezlerin durduğu bir çekmece var ben topluyorum o dağılıyor bir de çatal kaşıkların olduğu çekmece o kepçeler çırpıcılar birbirine geçiyor anlamıyorum nasıl oluyorsa 😂
kahvesever__ Booksandcats Booksandcats geçiyor anlamıyorum nasıl oluyorsa Benim oğlum yapıyor 🤣🤣hep eğip duruyor
kahvesever__ metemom_ bazen bende kendi haline bırakıyorum hiç toplamak istemiyorum bazen o zaman da daha beter oluyor🤦🏼♀️😅
Busragl kahvesever__ Abur cubur cekmecesi😅😅 kizim sagolsun mutfak faresi gibi girer cikar ordan acar acar biseyler alir 🤍