Glymrc6 Merhaba tatlış anneler. Hamileliğime 66 kilo ile başladım. Boyum 170 cm çok şükür kusma öğürme hiç birşey yaşamadım. Hamileliğimin başından beri hep mide yanması şikayetim var. Şuan 15+5 iz ve 70 kilo oldum. Yaklaşık 4 ayda 4 kilo aldım. Sizce normal mi bu gidişat. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. 🙋🏻♀️🙋🏻♀️
bulutunannesi33 Glymrc6 boyum -70ucuncu gebelıgım 74kıloyla hamıle kaldım 9kılo almsm 30haftalıgım dktr en fazla 12-13al demısdı bndan oncekı bebıslerde 12kılo almsdm
Misskaynak Glymrc6 bende 5 ayda 5 kilo aldim normal galiba asil kilo alimina baslamadik bile ondan korkuyorim ben 7. Aydan sonra sanirim 😂
Hulya06 Glymrc6 Benimde Allaha şükür hamileligim başından beri kusma,bulanti hiç olmadi.29 haftaligim ve 8 kilo almışım 🙈🙄
Deletedmom308 Glymrc6 Glymrc6 bence normal.bende aynı boy 64 kilo ile hamile kaldım.şu an 23.haftada 72 kiloyum.Yediklerime dikkat edince kilo alımım yavaşlıyor ama tam tersi ipin ucunu kaçırınca çok hızlı bi şekilde kilo alıyorum bunu fark ettim.
Elizveannesi Glymrc6 169 boy. 69 kilo ile hamile kaldım. 16.haftam. 3 kilo alıp 72 olmuşum. Sanırım düzenli gidiyorum. İlk gebeliğimde 12 kilo almıştım. 62 ile hamile kalıp 74 ile bitirmiştim. Aradan 7 yıl geçti ama 😂
Deletedmom111 Elizveannesi 172 boy 57yle hamile kaldım şu an 31 haftalığım en son 72ydim şu an bilmiyorum ama göstermediğim içim doktorum sana herşey serbest istediğini ye kilo problemin Yok diyor 😂😂😂
Mhtpgnby Glymrc6 Benim 3 aylık 63 le hamile kaldım 64 kiloyum benimde boyum 1.70 ama ben hala her sabah kusuyorum ondan kilo almamış olabilirim