lalhiguk 34+2 deyim bebek 2100 gram çıktı kilo bakımından 2 hafta geriden geliyormuşuz bebeğe kilo aldırın besinler nedir siz ne yapıyorsunuz
Tgb_meva06 lalhiguk kilosu bencede gayet iyi. Ama içiniz rahat edecekse bebeğin kilo alması için çiğ badem, kefir,muz tüketin. Ben kefirimi hergün kendim mayalıyorum mesela. Bende 34+4 üm şu an. Geçen hafta 2540 grdı.
Gizem120 lalhiguk benim 34 haftada 2300 gramdı 36 da gittim 2450 olmuş iki haftada hiç bsy almamış şaşırdım sorna 37 de gittim ama her gün sbah düzenli kaşar peynir yumurta yedim aşırı bı karpuz yedim onu bilmiyorum etkilermi ama kaşar ve yumurta etkiledi bebeğim şuan 2700 olmuş iki hafta hiç kilo almazken bir haftada aldı değişe biliyor ama o iki hafta ben evde değildim düzensiz yedik dışardan yedik genelde eşimle atistirdik düzenli yemekte çok önemli
lalhiguk Zehrazaras11 evet kilo olarak azmış öyle dedi doktor bende internetten baktım gayet normal yazıyor
Anneolmayolundaa Canım hiç canını sıkma bebek haftasını yakalıyor kimseyle kıyas yapma benim kızım boy olarak geriden geliyordu çok üzülmüştüm doktorum takip edelim falan dedi o derece şuan 3-4 gün öne geçti boyu yani sakın kendini üzme bebişinle konuş bol bol ❤️
lalhiguk Tgb_meva06 maşallah muz ve çiğ kuruyemiş her gün yiyorum yumurta hiç yemiyordum şimdi onuda her gün yicem bakıcam nasıl olucak
teachervera Tgb_meva06 Kefiri nereden buldunuz? Bende evde mayalanmş olanı seviyorum hazır içemiyorum
Matematikciiii Bende 34+0 haftalığım cumartesi kontrolüm vardı 2650 gr ölçtü ama biraz fazla dedi sizinki normale yakın fazlasıda iyi değil
lalhiguk Matematikciiii oyy maşallah tombiş olucak demekki fazlasında gözüm yok ama normal olsun istiyorum bakalım
lalhiguk Gizem120 bende galiba düzensiz yedim yorulduğum için dılardan yedik hep bu hafta sizin dediğiniz gibi düzenli yemeye özen göstericrm bakalım ne olucak sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ebrusisli lalhiguk bende 34 haftadayım çarşamba günü gideceğim en son 32 haftada gittim 1.700 gramdı ondan önceki kontrolde benimde benze bir durum oldu ama kilo düşük deme sebebi 2 haftada 100 gram almıştı bebeğin kilosu haftasına göre normaldi ama 2 hafta içinde aldığı kilo çok düşüktü sizinde böyle bir durum olabilir mi ?
lalhiguk Ebrusisli benim 32 haftada 1800 dü kilosu o zamanda 1 hafta geriden geliyordu size öyle dedi mi doktorunuz kilo için
Ebrusisli lalhiguk hayır canım bana doktorum kilosu haftasına göre normal ama 2 haftada 100 gram alması çok az dedi o zaman bende bişey yiyemiyordum sonra yedim kendimi zorladım falan 1 haftada 300 gram aldı ama gelişim geriliği vs demedi karın çevresi biraz haftasından küçük dedi ama eşimde bende zayıf insanlarız o yüzden onada sizden gelen genetik bir şey olabilir dedi yani riskli bir şey değil dedi bence senin doktorun biraz abartıyor gibi söylediğin kilolar çok normal
Tgb_meva06 teachervera ben arkadaşımdan muhafaza etmiştim. Uzun süredir kullanıyorum. Biliyorsunuz mayaladıkça çoğalıyor zaten.
lalhiguk Ebrusisli bizede gelişim geriliği demedi sadece 3 hafta olursa aradaki fark o zaman bazı şeyler düşünülür dedi ama aynı sizin gibi karın çevresi geriden geliyor dedi boyu başı normal dedi
Ozg-e Bizim hep 2 hafta önden gidiyordu kilosu Geçen hafta 2650 di bu hafta da 2650 bu hafta kilo almamış aynı gidiyor her hafta kontrole gidiyorum hayırlısı ile gelsin bebişler inşallah