BusrAsil2019 Zaman durmuş gibi adeta. Sizler neler yapıyorsunuz bir tek bana mı böyle şubata kadar nasıl dayanacağım. Havaların sıcaklığı daha da bunaltıyor akşamları şişkinlik geceleri idrar yüzünden uykusuzluk😏 sizde durumlar ne ?
elif475475 BusrAsil2019 8+4 benim de zaman geçmiyor gibi geliyor ama sürekli doktora gidip duruyorum artık ayda bir gideceğim gümleri bekliyorum 🙃
htc_eyll BusrAsil2019 2.trimestere girdikten sonra gör zaman ne cabuk geciyormus hele bide son aylar asil o hic gecmiyo😅😅
elif475475 BusrAsil2019 ben de o günü bekliyorum kanama olmasa ne güzel 3 haftaya çıkmıştı şimdi yine sık sık gidiyorum. Böyle sürekli gitmek de kötü oluyor bence bir gidiyorum bebek hep aynı halde 😅 ilk çocuğumda her gittiğimde kocaman bir fark oluyordu büyüdü diye insan mutlu oluyor öyle olunca 🙃
BusrAsil2019 htc_eyll aslında tecrübesiz de değilim ikinci hamilelik ama ilkine dair hiç bir şey hatırlamıyorum bu ilk hamileliğim gibi triplere girdim vallahi 😀
htc_eyll BusrAsil2019 ilki rüya gibi gelip geciyo cunku 2.de basina gelceklerden haberin oldugu icin daha farkli😅😅
Abbasova_gunay BusrAsil2019 zaman oyle akib gidiyorki sonra ozliceksiniz ben 24 hafta oldum zaman bana gore ucuyor resmen🤲🏻🥹
Eslam BusrAsil2019 33+2 zaman buralara hic uğramıyor buralaara gelene kadar tadını çıkarın buralar cok zor
Lovelovebaby BusrAsil2019 26 haftalık olduk 🧿🧿 nasıl geçti anlamadım. Ben yazın üşüyen sıcak basmaları yaşıyorum 🥺🥺🥺🥺