Zeynepdefne23 bilgeeS geceleri dalamiyorum tek sikintim bu sanirm. Bir de artik karin gerilmesi kasilmalarim oluyr artk tekmeler daha sert bir sekilde. Sizin nasil gidiyor ?
Betul-97 bilgeeS 35+3 temizlik, bebek eşyalarını yıkama vs koşturmalı geçiyor. Ve zamanda çok çabuk geçiyor daha geçen 30 haftalıktım 🥹🥹
huysuz__ bilgeeS 31+2 bu aralar midem çok yanıyor cayır cayır.. 4 ve 3 yaşında iki yavrum var sürekli parka ormana götürüyorum bedenen yoruyor artık son düzlük ama zorlamaya başladı
Tugba1tugba bilgeeS 31 haftalığım bende. Herkes uykusuzluktan yakınıyor bana da uykular yetmiyor 😂 halsizlik var çabuk yoruluyorum
bilgeeS Betul-97 bende evi biraz toplamaya başlicam düzenleme en son temizlik kolay olur diye bebiş odasını falan ayarlarım yerleştirme
Betul-97 bilgeeS Detaylı temizliğe başlayın da sonradan silme süpürme olur ben biraz geç kaldım hemen yoruluyorum zor oluyor
Aysu1307 30+2 yim şükür uyku problemim yok uykuya dalabiliyorum ama sabah erkenden uyanıyorum nedense bir daha geri uyuyamıyorum😀 evde büyük temizlik var çok yoruluyorum artık biraz ağırlaştım. Bebiş bazen çok toplanıyor taş gibi oluyor karnım acıyor sonra dürtüyorum yumuşuyor :) git gide heyecan sarıyor az kaldı ne düşünüyorsunuz kızlar normal mi sezeryan mi? Ben son gittiğim kontrolde sezeryan olmak istediğimi söyledim doktorumda 4-5 Eylül gibi alırız o zaman dedi.
Zeynepdefne23 Normal istiyorum ilki normaldi. Ama bende seker oldugu icin 38i gecmeyeckmis doktorum. Aksi bir durum olmazsa norml olursa sezeryan. :(
BB_Queen Zeynepdefne23 Bende de şeker var, diyet ile takipteyim şu an, şükür insüline başlamadık henüz, inşallah gerek kalmaz da 38 i geçmeme konusunu anlayamadım. Gebelik diyabeti olunca hafta sınırı mı oluyormuş. Benim doktorum hiç bir şey demedi de ☹️
br2023 bilgeeS 31+3 oldk biz de kasılmalar oluyor ara sıra çok sert tekmeler atıyor prensesimiz ve tabi uykusuz geceler başladı 1 trimesterde de aynı şekilde uykusuz geçiyordu 2. Trimesterde tek rahat geçirdm😐
Dnznrgz bilgeeS 30. Haftaya düzenli kasılmalarla girdik kasılma icin adalat icmeye başladım düşük olan tansiyonumu daha da düşürüyor 🙄 hicbir şeyimiz hazir degil 4 gundurde hep yatiyorum cok hayirli girmedim ben yaa ins bebisim 36yi fln bekler 😔
mukadderzeynep Hastane çantası hazırlamaya başlayacağım 2 hafta sonra doktor kontrolüm var plesenta previa dedi doktorum total değil ama böyle giderse 35-36’da alırız dedi inşallah 37’yi görürüz 🙏🏻
Sr406693 30+3 olduk bizde 🩵 ayak uyuşmaları kamplar oluyor kasılmalar gece zorluyor çok sert tekmeler atıyor ama canı sağolsun oğlumun az kaldı şükür
Zeynepdefne23 BB_Queen bn tip 1 diyabet hastasiyim insulin kullaniyrm. 34. Haftadan sonra sekeri yonetmek zormus sanirm. Bebek buyuyr ve cok acikma hissi oluyr. Yemek yememiz artabiliyr dogal olarak oda 38e kadr bir sikinti cikmazsa suni sanciyla norml yapabilirz dedi. Ama bebek iri olursa anne karnindaki su artarsa bebekten oturu sezeryan olabilecegni soyledi. Ama bir arkadasimda gebelik sekeri cikti. Diyetsyenle yavas yavas degerleri dustu . Onunda doktoru 38e kadar bekleyelim bebek kilo alsin gelissin falan demis.ve 38te dogum yaptrdi doktoru. Doktorunuza sorun isterseniz. Sizin durumunuzu o daha iyi bilir 😊
Sydaglsen bilgeeS sırt ağrılarım, oturmanın sırtımı zonklattığı evre ve sol kaburğa ağrısı hoşgeldi. Ve birde kramplarrr