bebegim35_ 10 haziranda kürtaj oldum maalesef 15 gün sonrasındaki kontrolümde her şey normal çıktı çok şükür , doktorum biraz geç regl olabilirsin dedi sizleri merak ettim ne zaman regl oldunuz ya da erken regl olmak için bir şeyler yaptınız mı kızlar
seda_ay bebegim35_ ben tam bir ay sonra oldum ama bende enfeksiyon vardı bide kadın hastalıklarına iyi geliyor dediler civan perçemli kullandım 15 gün onla alakalıda olabilir ama bazıları 45 günü bile buluyomus olması doktor öyle dedi eğer geçerse sonra doktoruna danış tekrar bakiyolar parça vs kaldimi diye
Sude22 bebegim35_ ben de 38 gün sonra falan olmuştum normalde 28 gün de olurum iki üç ay da düzensiz devam etmişti
bebegim35_ Bir_nazenin01 gizemyyyy ya ben de bir olsam rahat edeceğim inanın doktor iki ay bekleyin dedi çocuk için daha ilk reglim gelmedi bile beklemek çok zor 😔😔
gizemyyyy Ben 37 gün sonra olmuştum, sonrasında da döngü sürem eskiye göre kısaldı ( önceden 32 gün civarındaydı son 2 aydır 25 gün )
Selenasel 58 gün oldu hala olmadım 40. Günde doktora gittim herşey normal hatta içerde kanama başlamış 2 güne olursun dedi geçen hafta tekrar söyledim hala olamadığımı 60 güne kadar bekle olmazsa bi ilaç ismi yazdi onu kullan 10 gün o bitince 10 gün içinde olursun dedi çok sıkontı yaptım pazartesi alcam artık ilacı bu kadar uzun kimsenin sürememiş korktum şimdi bi sıkıntı mı var acaba bende