Nurnisanur Karında oluşan sancı mi değil mi cozemedigim hafif ağrılar giriyor adete yakın olan ağrı gibi, normal mi acaba
Zeyyno_ Nurnisanur Normal cnm Benmde oluyor ikinci gebeligim hatta kasilmalarimda oluyor agrimda ama suyun sancin sık sık gelmedikçe kanaman olmadıkça bebeğin hareketlerini hissettiğin sürece herşey normal 👌
eozlem Nurnisanur ben de yarın 32′ye giriyorum 2 gündür aynısını yaşıyorum ama kanama, su gelişi vs yok çok şükür. Muhtemelen vücudumuz kendini doğuma hazırlıyor. Kasık- bacak birleşimimde de hafif ağrım oldu mesela.
EsranurB Nurnisanur bende 32+3 haftalığım ağrı değil de iki gündür göbek deliğimin üst hizasında karnım çok acıyor çocuğun sanki kafası ya da poposu orda ve ittiriyor gibi ama kafası aşağıda dokunduğum zamanda yırtılıyor gibi acıyor ve geçmiyoor ne yapsam bilemiyorum 😢 ayrıca çocuknda çok toplanıyor
cerend2024 EsranurB Aynen benim de öyle özellikle 2 gündür göbek deliğim o kadar geriliyor ki dik duramıyorum canım acıyor. Bebeğim de normalden daha hareketli ve adet ağrısı gibi hafif ağrılarım oluyor.
Beyaz_kralice Kızlar bende de bugun bir karın ağrısı oldu 4,5 saattirde bel ağrısı var hafif şiddetlenmedi de aynı devam ediyor sizce normalmidir 30+5 haftalığım bende
EsranurB cerend2024 ben ağrıya razıyım ama bu çok acıyor yarın geçmezse bi doktora gitmeyi düşünüyorum
cerend2024 EsranurB sürekli bu şekilde hissediyorsanız görünebilirsiniz evet, benim ara sıra bahsettiğiniz gibi bir his oluyor devamlı değil
Giiizem Benimde var bazen patlıcakmışm gbi sertleşiyo karnım nefes almakta güçlük çekiyorum normal son zamanlardayız artık