Bir_nazenin01 Bugün adet günüm ama olmadım kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim devam ediyor adete 5 gün kala kan verdim negatif çikti sizce yarın test yapmalımıyım umutlanmalımıyım?
Anneadayi45 Bir_nazenin01 bir kaç gün daha bekle bencede. Havalardan kaynaklı gecikme yaşanabiliyor sonunda üzülmek kötü oluyor
Mom6535 Bir_nazenin01 yap bence yoksa testte biraz daha beklersin olmazsan bir daha yaparsın yada kan verirsin stres yapma inşallah gebesindir
Hatice5258 Bi kaç gün daha bekle bence umutlanıp o afedersin kanamayı görmek insanin çok sinirini psikolojisini bozuyor.
Cigdm Bir_nazenin01 canım. Benimde dün ve bugün iki test yaptım iki farklı erken gebelik silik çizgi pozitif ama kan da 0,5 çıktı ve yıkıldım tabi ki adete 6 gün var bekliyorum bende ben yarın bidaha kaset test yapicam sende yap
Hatice5258 Bir_nazenin01 yap gitsin o zaman içinde kalacağına dışında kalsın. Varsa da stresten çocuğa bişey yapcan allah korusun tövbe yaa
GsAnne Cigdm canım bende aynısı biliyormusunuz durumumuz birebir aynı testlerdemi sorun var ne anlamadım bnde yıkıldım birde bugun kahverengi lekelenme basladı Olcam sanırım 🥺