2Princess1Mom Maviniz Soğuk süt, soğuk salatalık. Doktorunuza gittiğinizde de gaviscon mide şurubu yazdırın. İlk hamileliğimde 9 ay boyunca mide yanması yaşadım. Tek işe yarayan bunlardı. Geçmiş olsun sağlıkla gelsin 🥰
Alisde Maviniz hic bi ilac vs kullanmadim ama gece yarilari uykumdan uyanip cok cektim migde yanmasindan cay bardagina soguk sade süt anında kesip uyuturdu mutlaka dene
Alisde Tutaste_ mutlaka soğuk süt ic 1 bardak 9 ay çektim anında kesen rahatlatan süt oldu mutlaka dene olmazsa doktoruna sor yazsin sana ilac
Tutaste_ Alisde doktora taa gidicem 23 ünde . Yakında olsa keske bi dünya para veriyorum yollara ilaç alırım yola par verceğime napim gaviscon alırım eniysi reeine miydi oyle bi ilaç vardı sorucam artık yarın
Tutaste_ Alisde içiyorum şuan ya valla sinirlerim bozuldu kaç haftadır ateş var iniyo çıkıyp bogazıma. Sutu kaynatıp sogutmıycaz dimi
Booksandcats Maviniz ay yok ben artık 8 aylık olucam yeni başladı 🫣 allah yardımcınız olsun mide yanması da zor bir durum
Alisde Tutaste_ sen kalk ic bi bardak soguk sut bak rahatlican sonra yaz buraya merak ettim hadi rahatlarsin insallah
Tutaste_ Alisde içiyorum şuan . Mide bulantısıda geliyo pesine vallhi nefesim keslıyor bazen yanmasından birazda gazım var heralde pesinden oda geliyor .Süte elim gitmedi üşendim daha dogrusu kaynatıp kim soğutucal diye oldum olası sade sodada içemiyorum
Tutaste_ Alisde içtim simdi bi yudumda bile işe yaradı şaka gibi 😀Allah razı olsun elim gitmiyordu bide demir ilacıyla kan ilacıda içiyorum ya hiç oralı olmamıştım . Valla bugun burama geldi içtim bayağı yaradı
Alisde Tutaste_ geceleri uyandigimda ilk koştuğum süttü gecede olursa mutlaka ic bi bardak insallah hep iyi gelsin 🌸💗
Tutaste_ Alisde anneminde cok yanıyordu kardeşimdeyken oda süt içiyodu hiç elim gitmedi valla buzamana kadar 😀