Yldz111 32 haftalık hamileyim. Doğum yaklaştıkça da doğumla ilgili şeyler çok kafamı kurcalıyor. İlk doğumum olacak. Özel hastanede olacağım. Hazırladığımız pijamalari üstümüze kim.giydiryor odaya alındıktan sonra kendimiz mi giydiriyor yoksa ameliyat odasında hemsire filan mi ? Sorum saçma gelebilir ama ona göre cantamda hazırlık yapacağım.
Deletedmom_110 Yldz111 Sezaryen doğumdan 6 saat sonra hemşireler geldi annemle birlikte giydirmişlerdi
Yldz111 Peki o durumda kiyafetleri filan yaninizda mi beklettiniz yani odaya alinmadan . Ben düşündüm ki arabada kalır en son odaya çıkınca eşyaları çıkarırım. Zaten dogum yapacağım hastanede ilk kıyafetlerini bezini vb. Hastane kendisi hallediyorus. Sonrasi icin esya götürecektim sadce . Kafamda kuramıyorm doğumu ve sonrasını 😭
Bulutsevdasi Yldz111 doğum başlayınca ebe istiyor zaten. Kıyafeterini babası getirsin diyorlar. Hemşireye teslim ediyorsunuz. Doğum olduktan sonra ilk ten temasından sonra. Tartılıyor. Ölçüsü alınıyor. Sonrada temizlenip kıyafeti giydiriliyor. Diğer çantalarınız da zaten servis odasında oluyor. Özel hastaneyse oda numaranız söyleniyor yakınınız eşyaları odaya yerleştiriyor. Herşey hastanede belli bir düzen içinde zaten. Size söyleniyor denilene uyuldukça aksaklık yaşanmıyor
Bulutsevdasi Yldz111 kendi giyiminizde doğum öncesi önlük veriyorlar onu giyiyorsunuz. Bazen onunla servise iniyorsunuz. Çünkü doğumdan sonraki bir saat önemli normal doğum ise. Kanama çoksa onu kontrol etmek amaçlı muayene oluyorsun tekrardan sonra kıyagetleşrni giyiyorsun odanda
Bulutsevdasi Yldz111 doğum başlayınca ebe istiyor zaten. Kıyafeterini babası getirsin diyorlar. Hemşireye teslim ediyorsunuz. Doğum olduktan sonra ilk ten temasından sonra. Tartılıyor. Ölçüsü alınıyor. Sonrada temizlenip kıyafeti giydiriliyor. Diğer çantalarınız da zaten servis odasında oluyor. Özel hastaneyse oda numaranız söyleniyor yakınınız eşyaları odaya yerleştiriyor. Herşey hastanede belli bir düzen içinde zaten. Size söyleniyor denilene uyuldukça aksaklık yaşanmıyor
yaasemin Yldz111 odaya gelır gelmez hemşireler giydiriyor özelde herşeyi onlar yapıyor ayağa kaldırmaya da onlar yapıyor
huysuz__ Yldz111 ilk doğumda eşimin giydirmesini istedim, hemşireler hiçbir yerimi görmemiş gibi çekindim nedense😂😅 ikinci doğumda ya Allah dedim kendim giyindim bedenen rahattım , bakalım 3. Te tek olucam duruma göre yardım alırım hemşire bacılarımdan❤️
denizleo09 Yldz111 ben sezaryen olmuştum önlükle çıktım bi kaç saat sonra annem odamda giydirmişti yine sezaryen olacağım. Sizin normal doğumsa hemşireler giydiriyormuş
aslhnkrts9 Yldz111 normal yaptım yardımcı personel abla giydirdi sağolsun kaldırıp odama kadarda getirmişti beni
Aden35_yn Bulutsevdasi canım bebeği doğum yapınca hemşireler mi giydiriyor yoksa biz mi? annem , biz giydiriyoruz demişti beni Aydınlatır msn ilk gebeliğim bilmiyorum
Amanbedunya Yldz111 ben direk suyum gelip sancıyla girtiğim için direk eşyalarımla birlikte servise çıkmıştım. Ebe başta eşin giremez dedi ama özeldeydik kötü olduğumu görünce izin verdi annemle eşim yanımdaydı. Eşyalarıda yanımıza aldk serviste ayrı odaya geçtik. Önlük verdiler ilk anlar iyiydim kendim giydm ama doğum sonrasında yardmcı abla vardı ebe ile bez vs. Üzerimi giymek için Eşimi annemi çıkardı Onlar halletti. Bebek için de eşyaları ayrı paket yapmıştm annemden aldılar ama ben hatırlamıyorum pek. Doğum zor geçtiği için ve boğazım kapanmıştı çok hastaydım o yüzden dinlendm 1-2 saat doğumhane servisindeki odada uyudum dinlendikten sonra özel odaya geçtik.
Bulutsevdasi Aden35_yn devlet hastanesinde doğum yaptım. Giydirmeyin çocuk dr gelecek denildi. Çocuk doktoru gelince giydirdim. O muayene etti ilk başta ondan sonra biz giydirdik. Özelde yaptım geçen ay orda da hemen doğar doğmaz giydirdiler. Ertesi sabah çocuk dr muayene etti. İkiside gece oldu. Devlet dediğim Çam ve Sakura şehir hastanesi
Buseirgit Yldz111 özel hastaneye gidiyorum ilk doğumum normal doğumdu hemşireler giydirmişti . İkinci doğumumda aynı hastaneye gittim sezaryen oldu odama çıkınca eşim ve annem giydirdi. 3. Bebeğime hamileyim aynı hastaneye gidiyorum sezaryen olacak odamda giyinirim herhalde