Zeyno800 Ceylanbjk çok sevindim adınıza 🤲 ben korkuyorum ya olmazsa diye 1 kez tüp bebek denedim 14 yumurta toplandı benim doktor 3 gün embriyosu transfer etmiyor. Benim yumurta da kalitesiz olduğu için gitmıyor 5 güne En son ki tedavi de 1 tane gtti 5 güne Tutu ama boş gebelik oldu Doktorunuz kimdi
Ceylanbjk Zeyno800 Benim doktorum Fuat eserol şöyle soyliyim size tedaviye başlamadan önce macunu kullanmanızı gerçekten öneririm yumurta kalitesini de arttırıyor herşeye iyi geliyor Instagram’da sayfası var yorumlara da bakabilirsin bı zarari da yok onu kullanın belki tedavi olmadan da olur
Ozbekasena Zeyno800 İlk denem kimyasal gebelik olmuştu 5 emriyo vardı 5 gün ilk iki blastokist emriyo transver edildi 5 gün leke geldi ama Dr iletişim kuramadım ben öksürük olmuştum Dr kimyasal oldu dediğinde beni suçladı işte sen dikkat etmemişsin grip olmuşsun halbuki çok geç depot iğnesi yapılmıştı ikinci transverim aynı hastanede oldu son 3 emriyo kalmıştı gene 2 blastokist emriyo diğeri kalitesiz olduğu için imha oldu Dr değiştirdim bu Dr tutuasi için elinden geleni yaptı emriyo gule tutunma serumu hepsini aynı anda uyguladı farklı ilaçlarla ve iletişim hiç kesmedi benden çok şükür 22 haftadayiz
Ceylanbjk Zeyno800 Öyle ekstra dikkat etmedim ama ben zaten çok sağlıksız beslenmiyorum kilo problemim de yok ki olacağı varsa çok kilolular da hamile kalıyor
Tutaste_ Zeyno800 insallah tez vakitte doldursun kucağını allahım. Benim 7sene üstüne oldu tam tüp bebek için doktor araştırırken oldu insllah seninde oyle olur
Einan Zeyno800 Allahim insallah naaio eder. Dua edicem sana ama umudunu kaybetme .bende 8 yıllık evliyim hicbir aşılama tüp bebek falan denemedim. Nasibimde varsa olur dedim. Suan hamileyim. Insallah sende bu güzel haberi alırsın ❤
Oksuruksurubu Zeyno800 bitkisel şeyleri denediniz mi Soğan kürü, Hayıt otu,çivan perçemi, testere dişli aslan pençesi, incir havuç kürü, ovulasyon testleri