Booksandcats Tutaste_ bizim bi yatak odamız daha vardı oraya yolladım koltukta yatsa kıyamazdım heralde bazen sinir oluyorum ama seviyorum çoğunlukla kocamı 🤭
Booksandcats Tutaste_ qhahah ben de imdat diyorum bazen 😂 bi yandan güzel dükkandan geldiği için yiyecek masrafımız yokmuş gibi hissediyorum bi yandan da işte turşu yap sos yap iş çıkıyo sürekli
Tutaste_ Booksandcats ya olsun birazda ugrastırmasın zaten hamılesınız 😀 bemimde oyle olurdu cidden her gün her hafta salatasındır tursusudur istersi heralde 😀
Tutaste_ Booksandcats benimde oyle çok sinirleniyorum çok sinirlendiriyo ama işe gönderdikten sonra bi özlüyorum bi özlüyorum anlatamam bak sanıyelik kapı kapanıyor bana basıyo bi özlem. Eve geliyor tabi ben kendime hiç toZ kondurmuyprum trip devam 😀😀
Af00 Booksandcats 😂😂aşağıyı tekmelediğinde şeyde oluyo mu affedersin çok çişim varmış gibi hissediyorum gidiyorum aslında o kadar da yokmuş
Booksandcats Af00 evet evet bir damla daha süzülse tutamayacakmış gibi hissediyorum ama hiçbişey yok oluyo 😂😂
48lipastelboya Booksandcats ay benim de böyle altta zaten ufak da olsa bi göbek vardı o yüzden heralde diyorum tam yusyuvarlak değil 😂😂