Yaklaşık 2 haftadır hastayım, 1 haftadır üstünde öksürük felan eklendi ve 1 haftadır nabzım sürekli yüksek ama sürekli. 7/24 hep 100ün üstüne normalim 100 oldu resmen ve ben hasta olduğum icin kendimi zaten yormuyorum uzanıyorum hep. Tabi böyle olunca tuvalete giderken bile veya kızımın altını değiştirirken bile hemen 120e cıkıyo helede iş güc yapayım, bir tepsi yıkadım 135 oldu.. hisetmesem sorun yok ama 100ün üstüne cıktığı an hisediyorum cok kötü carptıntım oluyor, nefes nefese kalıyorum, midem bulanıyor başım dönüyor.. normalmi sizce aranızda yaşayan varmı ? Hamilelikle bir ilgisi varmıdır ve bebeğe bir zararı olurmu ? 17 haftalık hamileyim bu arada.
Doktora gittim ekg cekildi temiz cıktı ama ordada nabzım 140a yakındı 🙄 doktor hastalığıma verdi, büyük ihtimale enfeksiyon var vucudunda ve o yüzden yükseliyor dedi.. 1 haftalık antibiotik yazdı yarın alıp kullanmaya başlıcam mecbur icime sinmesede.. bakalım gercekten enfeksiyondan dolayımı ama internete gebeliğe bağlı kalp yetmezliği felanda yazıo korktum acıkcası 🙄
- Hamileliğim ilkinde böyle değildi, son haftalara doğru evet normalden yüksek cıkıyordu ama bukadarda değil max 105 felan ve hisetirmiyordu
Ekg yapan kişide kendim takip et evde cok yükselirse hastaneye git hamilesin demişdi🙄 kacdan sonra gitmem gerek onu sormaya unuttum tabi..