Ancak kendime gelip vakit bulup yazıyorum Allah’a şükür zor bir süreçi anlatıp yavruma kavuştum, sizelere kısaca bahsetmek istiyorum hamileliğimin 10 haftasında konuldu bana previa ve 10 haftadan beri yatak verdi doktor ayağa kalkmam bile yasaktı ve doğuma kadar da yattım, hamileliğin sonlarına doğru plasenta biraz yukarı çıkmıştı rahmi kapatmıyordu ama son ayda suyum azaldı ve bir ay boyunca hastanede yattım tedavi aldım tedavi ile 38 haftaya kadar geldik ve sezeryana girdim doğum gerçekleşti ama plasentam yapışıkmış meğer beni tekrar anestezi verip tamamen bayıttılar ve plasentayı temizlediler doktor eşime zorlandık kanaması olabilir dedi, odaya aldılar beni ve 10 dk sürmedi kanamam oldu çok büyük bir kanama ben kendimi kayıp etmişim herkes toplanmış tekrar ameliyathaneye getirmişler ve kanamayı durdurmuşlar tampon yerleştirmişler ama çok kan kayıp ettiğim için 6 ünite kan taktılar doktorum yarına kadar kanama kesmese rahimleri almak zorunda kalacağız dedi aileme o gece çok zor geçti bebeğimi de kuveze almışlardı , kendim de değilidim yoğun bakımdaydım diğer dün oldu tekrar ameliyathane aldılar anestezi verdiler tamponları aldılar be sonradan Allaha şükürler olsun kanamam kesmişti bir hafta hastanede kaldım geçti bitti Allah’a şükür çok zordu ama bebeğim yanımda sağlıklı bu yeterli çok uzun oldu belki ama anlatmak istedim