2kizannesi- Kızlar boyum 1.53 80 kiloyla hamile kaldım şu an 82 kiloyum 16+2 haftalığız daha da. Doğum için ideal kilom 85-90 arası gözüküyor ama 100 kilo olurum galiba 😓
dmngrkm 2kizannesi- ben de 1.70 boyundayım. 77 ile hamile kaldım 😏 şuan 81 im 18+4 oldum ama aynı zamanda iştahım da inanılmaz açık. Yürüyüş de yapmama rağmen kilo da alıyorum. Sonumuz hayrolsun.
blackeagle 2kizannesi- ben 96 ile hamile kaldım şuan 5 aylığım 99 oldum 100e merdiven dayadım dikkat etmeye calisiyorum ama maalesef su sıra cok iştahım açıldı nolcak bilmiyorum😑
BBusraa 2kizannesi- dikkat ettiğin sürece almazsın bence canım 74le kaldım 3.5 kilo aldım 28+4 ama bende şeker çıktı onun da etkisi vardır çünkü ekmek tatlı hamur işi vs giyemiyorum sonuçta ☺️
nehirimmm 2kizannesi- bende 86yla kaldım ve 5 kilo aldım 15haftadayım daha. Ama hiçbi bulantı kusma yoktu ve aşırı yediğim tek şey kahvaltı öğünümdü yoğurdu sütü meyve sebzeyi çok yiyiyorum. o 5 kiloyu da 5-6 yada 7. hafta arasında aldım Hala duruyor. Yürüyüş filan yasaktı bu zamana kadar şimdi yasağım kalktı artık yürüyüşe başladım bakalım bundan sonrasına dikkat ettiğim halde neolacak 🙃
2kizannesi- Nursemom90 Son aylarım da alsam gene iyi ama o zamana kadar 100 kilo falan olurum diye tedirgin oluyorum
2kizannesi- dmngrkm Ben çok hareketsizim Ya 🤦🏻♀️ Hep evdeyim, bide eşim 53 kilo 😂 valla adamın yanında duba gibi durucam diye korkuyorum 😂😂
2kizannesi- blackeagle Bende çok korkuyorum 100 kiloyu geçerim Doğuma kadar diye eşim 53 kilo o yüzden rahatsız oluyorum biraz 😓
Gmzalkn Ben 81.4 le kaldm simdi 87yim. 36+2deyim. Illaki yiyor insan ama hamileyim deyipde bosverip yemenin dibine vurmakta gerekmiyo bence 😄
Buharcik Ayy o da kilo mu canım yaa 🤗 sıkma canını biraz sık şimdiden sona sakla yemeyi 😂 36. Haftadan sonra istesen de duramıyorsun 😂😂 ben 97kilo ile hamile kaldım 🙄 7 kilosunu ilk 6 ayda verdim çünkü sürekli kustum😢 ama ondan sonra arayı kapattım 😂😂 şimdi 101 kiloyum 🤗 sıkma canını kuzum ben dr ıma sordum kilo doğumu etkiler mi diye bana 130 kilo üzerinde normal doğum yaptırdığını canımı sıkmamamı söyledi oda 🤗
2kizannesi- Buharcik Ay valla ne bulantı ne kusma hiç bi şeyim olmadı yiyorum yani 😂 Aslında düzensiz yiyorum o yüzden kilo alıyorum bi ara diyet yapıyordum günde beş öğün yiyordum zayıflıyordum şimdi kahvaltı yapıp bi daha akşam yiyorum. O diyeti uygulicam aslında uygulancak bi şey yok sadece makarna patates kızartması yasaktı ara öğünler falan vardı zaten bi sabah bi daha akşam yediğimiz için kilo alıyormuşuz düzensiz yediğimiz için
SevgibiR 2kizannesi- ahha bende zayifladin sen yemek ye diyorum tatlı çikolata yediriyorm 🤣 yanımda zayif çirkin olursun Diom
dmngrkm 2kizannesi- ben öğretmenim hem de matematik. 9-3 arası sürekli ayaktayım. Ama ne hikmetse kilo da alıyorum ama eşim de benimle alıyor 😂🤣
blackeagle 2kizannesi- benim esimde zayıf manken gibi ama mide küçültme ameliyatı ile oldu 145 kiloydu o yüzden orjinali kilolu oldugu için bu durumu takmıyorum🤣🤣
2kizannesi- SevgibiR Yemesi iyi bi ekmeği yiyor nerdeyse pilavla ekmek yiyor her şeyle ekmek yiyor ama yok almıyor kilo adam 😂🤦🏻♀️
2kizannesi- dmngrkm Eşim o konuda hiç destekçim değil 😂😂 adam fit duruyor öylece pilavla makarnayla ekmek yediği halde 🤷🏻♀️
dmngrkm 2kizannesi- bizde tam tersi. Benden önde göbeği 🤣 sen artık isim koy diyorlar ona 🤣 ben de keyifle kilo alıyorum sanırım o yüzden
Bskrt 2kizannesi- 91 le hamile kaldm 173 boyum, 36. Haftadayım 110 kiloyum 😁 5. Aya kadar almadım ama şu son 3 aydır felaket iştahlıyım, kafama da takmıyorm yiyorm napym doğumdan sonra veririm 😏