Rabiaaa53 Merhaba 2 aylık gebeyim maydanozun düşük yaptığını duydum lahmacun yedim ve sonradan fark ettim ki harcında az miktarda maydanoz varmış bir şey olur mu acaba
Nurozsln Rabiaaa53 Bir şey olmaz o kadar azdan. Maydanozu fazla tüketip mesela kaynatıp suyunu içerseniz sıkıntı
Seray11ay Rabiaaa53 yok canım yemeklerde tüketmek sorun yaratmaz aşırıya kacmadikca Ama sadece maydanoz yersen suyunu içersen tabiki zararlıdır bu donemde
ezgi-47 Rabiaaa53 birşey olmaz merak etmeyin fazlası zarar bende ilk duygumda korkmuştum maydonoz yemiştim ve. Çok yemiştim çok şükür birley yok herşey yolunda
Rabiaaa53 basakc36 teşekkür ederim içim rahatladı biraz hamilelikte her şey zararlı gibi gelmeye başladı gözüme bi titizlik hali var şüpheye düşüyorum hep birde ilk tecrübem 😅
Rabiaaa53 Nurozsln içimi rahatlattınız teşekkür ederim çok titizlenmeye başladım hamilelikte her şey zarar verir gibi geliyor
Nurozsln Rabiaaa53 Bende öyleydim oğlumda herşeyi araştırırdım 🤭🤭 Şimdi 2. Hamileliğim daha rahatım 😂😂
Rabiaaa53 Nurozsln ilkinde tecrübe edince 2. daha rahat oluyor rabbim evlatlarınızı sağlıklı eylesin teşekkür ederim benide bilgilendirdiğiniz için🥰
cLearQueen Rabiaaa53 hic ama hicbisey olmaz merak etme. Hatta yesillik yararli arad aye biraz salatana dogra.. kalkip 2 bag maydanoz yersen o zaman skntı ama her seyin fazlasi skntı yani