Rabiaaa53 dem34 bende 6 haftalık ve arada yoğun adet ağrısına benzer ağrım oluyor geçiyor rahmimde batma oluyor geçiyor rahmin büyümesinden kaynaklıymış normalmiş
Yeni1gebelikkk dem34 yaklaşık neredeyse 12.haftaya kadar bende de çok fazla kasık ve karın ağrısı vardı bebek yerleşmeye başlıyor o yüzden oluyor normal ,şuan son 3 ayın içerisindeyiz tekrar karın ağrısı çekiyorum yine karın geriliyor o yüzden yine normal denildi
dem34 Yeni1gebelikkk kasık ağrısı değil de karın ağrısı çok sanki böyle göbek düşünce ağrı olur ya bilmiyorum daha önce başınıza geldi mi çok kötü ağrıyor dayanamıyorum normal mi bilmiyorum safra kesem yok acaba etkisi olur mu
Yeni1gebelikkk dem34 onu bilemiyorum ama bazen dayanamıyordum yan dönüp bacaklarımı çekiyordum karnıma doğru ya da eşime ovala diyordum rahatlasın diye
Yeni1gebelikkk dem34 evet normal ,normalde başka rahatsızlığınız yok ise tabi ki ,rahim büyüyor ve bebek yerleşiyor o yüzden bir süre bu ağrıların olması normal
Yeni1gebelikkk dem34 içiniz rahat etmezse doktora görünebilirsiniz yine de , ağrı için ilaç vs zaten vermeyecektir içiniz rahatlar en azından
Aslaninannesi_ Bendede bugün aynı durum var göbeğim sanki düşmüş gibi inanılmaz bi ağrı var karnımda bende 6 haftalık hamileyim