Musel lilyum_ yok canım hiç korkma sen yarın kan ver çarşamba bidaha ver artışı güzelse sıkıntı yok allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah❤️
lilyum_ Meral0147 canım zaten beklemekten baska sansım kalmadı. Bu yaptığım son testti yarın kan vermeden önce bi kere daha bakıyım dedim o yüzden test yaptım.
Booksandcats lilyum_ ben görmemiştim o dönem ikinci çizgiyi arkadaşım kan verdirmişti zorla yoksa negatif diye çöpe atacaktım 🙈
lilyum_ Booksandcats ayy ne kadar güzel size sürpriz olmustur. Allahım insallah ben de yarın böyle bir sey yasarimm🤲🏻🌸
Fatmanur12345 lilyum_ darısı bana ve tüm isteyenlere bizede haber verirsin canım sonucunu insallah gebesinde🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹🌹🌹🌹
Tubatgn lilyum_ Herkesin beta değeri bir olmaz Çok yanlış değerlendirme yapıyorsunuz Ben reglden iki gün önce 1420 beta ile öğrendiğimde çubuk test bana hamile değilsin diyordu.
lilyum_ Tubatgn yaa 1420 de nasıl negatif verebilir. Kopkoyu çıkması gerek. Yani bi umut iste canım görüp tahmin yürütmek istedim. Tabi ki herkesin aynı olacak diye bi kaide yok
Tubatgn lilyum_ Yumurtlama dönemine göre değişir. Gebelik önce kanda yükseliyor sonra idrara geçiyor. Birde gebelik testleri çok sağlıklı değil.