NALIN Kız neyi bekliyorsun başım ağrıyor diye hastaneye git hamilelik emzirme varmı diye soracak sana bilmiyorum dedigin zaman kan testi yapacak yarım saat sonra sonuç elinde 😂 ben öyle yaptım ama hamile değildim tabi o ayrı mesele 😂
kayraninannesi Denizeliha benimde smdiye kadar hiç silik çıkmamıştı ilk defa öyle çıktı ve hamileymişim 3.sünde zor inandım yani 😇 acilede gidebilirsin
Seymabal41 Denizeliha Benim 4 gün günüm geçiyordu yaptım ve çok şükür hamileyim 4 günde belli olduysa 5 günde de olur yap testi cnm için Rahatlasın ☺☺❤❤🤰🏻
Deletedmom_879 Seymabal41 ben adetim gecmeden yaptim silik cikti adet gunumde verdim degerim firlamisti resmen cok sukur bende hamileyim 😍😍💙 yarin bi anne daha aramiza katilacak bence
NALIN 2 gün gecikme ile belli oldu benimki ama iki gün olmasına rağmen yapar yapmaz ve ondan sonra baya koyulasti 😳 kan testi yapma yana kadar da inanmadım çok şükür 34 haftalık olduk 😍
Emnmntmhmmt Denizeliha benim aşiri göğus hassasiyetim vardi ilk basta hic belirtimde yoktu😊 hakkinda hayirlisi olsun canim hic gecikme yaşamiyosan adetinde git bi kan ver bence
Denizeliha Valla kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlarınız için yarın inşallah hayırlı haber ile gelirim aranıza 🙈😘
BelginnrBlgny Denizeliha iliskiden10 gün sonra bakmak icin kendimi denedim silik cıkmıstı adet tarihini beklemene gerek yok canım
Bernaaa Denizeliha Denizeliha canım en son 23 aralıkta adet olmuşsun bugün ayın 22 daha nasıl 5 gün geçti anlamadım,kaç günde 1 adet oluyorsun sen...büyük ihtimalde gebesin,ben adetime 4 gün varken öğrendim erken gebelik testi yaparak evde.hayırlı olsun sanada
Denizeliha Bernaaa benim her zaman 26en gec 27günde bir oluyorum o yüzden ilk defa gevikti diyorum canım bakalım hayırlısı artık .
Denizeliha Bernaaa benim her zaman 26en gec 27günde bir oluyorum o yüzden ilk defa gevikti diyorum canım bakalım hayırlısı artık .
Denizeliha Kızlar sonuç çıktı başlık açtım ama burdan da haber edeyim dedim merak edenler için hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız düşünceleriniz için ya 😘😘