Denizeliha Kızlar geceleri uyuyamaz oldum 5gün oldu adetim gecikti evde test yaptım silik çıktı koku hassasiyeti aşırı olmaya başladı ve göğüsler sizce ne yapmam lazım beklemek mi 😐😞
Deletedmom_879 Denizeliha canım sen hamilesin 😊🙈 bende evlendim adet geciktirici kullandım ilaci biraktiktan sonra adet oldum ama her zamankinden kisa sürdü sonra bir bakmisim hamileyim balayı bebisi bizimkisi 😂😂
Elifylmz Denizeliha slm canım bencede hemen bi kan testi yaptır net olsun günü haftası aynı durum bende de olmuştu çok silik çıktı idrar testm gittiğimde 150.11 sonuç Dr döllenme aşamasında dedi🙏 şuan 5 haftalık hamileyim bende inşallah sende öylesin 🙏😊💗
Sonay Denizeliha evde test yerine kanda test dene derim koku haasasiyet için erken bence 6-7 haftalarda başlar genellikle . Benim adetime 7 gun vardı testte silik çıkmıştı sizin geç Döllenme olabilir ama olmayadabilir bence ümitlenmeyin derim kan testiye kesin sonuç alırsınız inş
Selinnglc 5 gün gecikme kesınlıkle yeterli cnm sen direk kan ver bekleyecek bırsey kalmamış ki silikte olsa çıktı demişsin hiç bekleme. Ben adetime 6gün varlen evde test yaptm onda bile cıkmıştı.
Mrve26 Denizeliha aaaaa OZAMAN SEN HEMEN KALMIŞSINN HADİ HAYIRLISI OLSUN VE KAN TESTİ YAPTIR BEBİŞ GELİYOO 🙃
Selinnglc Denizeliha sen kendını çok kaptırma tabı ama başka bı olasılık olma ihtimali düşük. Sen hemen yarın sağlık ocagına git öğleden once hemen yaparlar testini inşallah hayırlı haberlerini alırız☺
Bernaaa Denizeliha Denizeliha canım en son 23 aralıkta adet olmuşsun bugün ayın 22 daha nasıl 5 gün geçti anlamadım,kaç günde 1 adet oluyorsun sen...büyük ihtimalde gebesin,ben adetime 4 gün varken öğrendim erken gebelik testi yaparak evde.hayırlı olsun sanada
Fatosumum Denizeliha 23 aralıkta olduysan en son bu ayın 23ünde regl olman gerekmiyo mu ayın 22 si henüz belki olursun ☺ evlendikten sonra bi kaç ay regl tam olarak düzenli ilerlemiyo ama Allah gönlüne göre versin tabi 😍
Oglununannesi Denizeliha zaten bir ay olmuş sonra kalmışsınız belliki hayırlı olsun henüz küçük olduğu için silik çıkmıştır 🙂
Denizeliha Selinnglc valla canım herkes bişey söylüyor kimi bekle diyor son adetim 23 aralık şimdi 23 ocak bekle öyle yap diyorlar bende şaşırdım
Mrve26 Denizeliha egwr yaptigin idrar testinin 2nci cizgisi silik ama gorebiliyosan hamilesin ama daha cok yeni hamilesin yarin kan sonucundada daha cok netlesir 🤣😍❤🤰
BelginnrBlgny Denizeliha iliskiden10 gün sonra bakmak icin kendimi denedim silik cıkmıstı adet tarihini beklemene gerek yok canım
Denizeliha Selinnglc İnan bilmiyorum canım en son 23 aralıkta adet gördüm tek bildiğim bu henüz çok bilgim yok bu konularda
Denizeliha Mrve26 evet bakınca belli oluyordu canım daha önce yaptım o bile çıkmadı ama bugun baktım silik ama belli bi çizgi o yüzden biraz daha acaba demeye başladım 🙈
Mrve26 Denizeliha HAMİLESİN TATLIMMMM 🤰🤰🤰🤰🤰😍😍😍😘😘😘😘LUTFENN YARİN KAN TESTİNİN SONUCUNU BENİMLE PAYLAS MERAK EDERİMM 😍😍😍
Denizeliha [bilinmeyen] sanırım öyle yapmam en sağlıklısı ama ben evlendikten sonra akıntı leke gibi değil bildiğin adet oldum olmuşsa sonrası olmuş sanırım 🤔
Denizeliha Mrve26 muhakkak canım sonuç alır almaz paylaşırım umarım dediğin gibi olur boş umut olmaz çünkü eşim çok istiyor 🤗😘
Mrve26 Denizeliha anlattiklarinla daha cok yeni gebesin hatta olusum ewresindesin dr kan testi sonucunda sana gebe dicek fakat 1 vega 3 gun sonra birdaha yapalim dicek ozaman kesin ve kesin gebesin 🤰
Denizeliha Mrve26 ay hadi hayırlıs inşallah canım ya ama bana uzan dinlen diyorlar hemen doktora gitme tam olsun öyle git diyor herkes 🤔
Denizeliha Selinnglc kız nasıl baktın ben çok cahilim ya valla o yüzden sizden yardımlar alıyorum gülüm ya umarım öyledir şimdi sabahlarım artık 😘