Deepbluee2 Kızlar müslin örtü ve battaniye kaçar tane aldınız ne kadar lazım oluyor kış bebeği olacak bizimkisi kaç tane almam lazım ilk bebeğim hiç bilmiyorum
myavocado Deepbluee2 Ağustos sonu doğacak benim iki tane aldım, emzirme örtüsü olarak kullanmak ve banyo havlusu un içine koymak için ayrıca iki daha aldım. Bilemiyorum ben de yeterli olacak mı, ama kışın çok kullanılmaz iki veya üç yeterli olur gibi.
Cosimaniehaus Deepbluee2 Eylül sonu ekim başı gibi olacak doğumum. 2 tane 4 katlı müslin battaniye aldım. 1 tane de penye battaniye alacağım. Kış için de annem ince bir yorgan yaptırdı. Lazım olursa alırım ekstradan.
huysuz__ Deepbluee2 müslin 4 mevsim iş görüyor 4-5 tane olsa pişman olmazsın. Kalın tüylü battaniye 3 tane yeter, penye battaniye 3 tane olsa baya işini görür
yalandunyaa huysuz__ Bakarmisin rica etsem küçük ekranda ki bacak arası mı ne cinsiyet gösteriyor Doktor kız dedi ama
metemom_ Deepbluee2 ağustosta doğumum olacak 3 müslin örtü 1 tek katlı penye battaniye 1 çift katlı penye battaniye aldım kalın battaniyelerini annem aldı sayısını bilmiyorum
huysuz__ yalandunyaa burda bacak arası belli değil, yan duran pozisyonu varsa bakayım annesi 11-14 haftaları
huysuz__ Zmom 😂😂beni de istemsiz bi gülme aldı bu postta görünce de uyguluma adımda bi sürü f var akılda tutması zor, denk gelince yapıştırıyolar haklı olarak 🤭
1prensesannesi__ Deepbluee2 1 tane kalın battaniye ve penye battaniye arkadasim hediye almis cikis takiminda da penye battaniye var bi tane de ben müslin aldım yeter dogum agustosta ama kışın illa lazim olcak 😃