PrensesimDoga Merhaba , benim dr um ilaca çok karşı ancak merak ettiğim bir şey var demir , magnezyum gibi vitaminlere ne zaman başlanıyor? Ben kendimi çok halsiz ve hemen yoruluyor hissediyorum. 16+1 günlük hamileyim. Kontrolüm 2 gün sonra.
Merry44 PrensesimDoga ben hamilelikten önce basladim omega 3 folik asit elevit yani arti magnesium ve kalsiyum aliyorum magnesiumu biraktim son haftalara yaklastim diye .
Cansn PrensesimDoga hamilelikten önce folik asit kullandım. 9.haftama kadar devam ettim. 9. Haftamda vinelac multivitamin probiyotik başladı. Şu an 16 haftalığım hala devam ediyorum. Bir daha ki kontrole de magnezyum başlar herhalde
Yalinn8 PrensesimDoga 5 haftalikti ogrendigimde, folik in bulantimi tetikledigini dusundugum icin kestik 8 de, sonrasinda hep vitamin, 30 um devamm
Zehramom PrensesimDoga 12 haftaya kadar folik asit kullandım 12 den sonra ımom (omega ilacı )ve gynoferro ilacına başladı doğuma kadar kullan dedi .
Pnarozbulut PrensesimDoga bende 17 haftalığım henüz bende hiç birşeye başlamadım geceleri çok rahatsız oluyorum tüm kemiklerim ağrıyor uykudan uyanıyorum doktoruma bende söyleyeceğim magnezyum falan eksik herhalde
SedaMeric PrensesimDoga çoktan başlaman lazımdı vitamine doktorun önemsemiyor galiba. Konuş doktorunla.