Nbnbn Bilgisi olan paylaşabilir mi ilk önce muayene edip fiyat veriyorlarmış direk burdan öğrenmek istedim güncel fiyatları
Betul-97 Nbnbn Cihan hastanesi Temmuz sonuna kadar doğum paketi(normal/sezeryan doğum+1000 tl anestezi, oda süsleme, ikram, fotoğrafçı) nakit 25 bin kartla 27 bin. Ağustostan itibaren de nakit 35 kartla 37 bin
aysegul2812 Nbnbn Gölcük Medar da Ahmet çoşkan a gidiyorum doğum ücreti 20bin sezaryen 21 bin dediler
Nbnbn Busestl diz sürekli oraya gidiyor musunuz eğer gidiyorsanız bidajine diğer doktorların da ücretini öğrenir misiniz
Busestl Nbnbn doğum ücretini söylemiyorlar başka doktorun takipli doktorunkini söylüyorlar ama yinede bi denerim
Busestl Ece5454 oda süsleme / fotograf çekimi hediye . Bu izzet beyin ücreti diğer doltprların içinde ücreti nedir bilmiyorum içinde süsleme varmı bilmiyorum
Ece5454 Busestl şuan farklı ildeyim geldiğimde izzet beyle devam edeceğim 1 kez muayene oldum ve çok güven verdi bana ama siz daha sık gitmişsinizdir memnun musunuz detaylıca her şeyi inceliyor mu yani bi şey gözden kaçsın istemiyorum açıkçası. Birde 30. Haftadan sonra ne kadar sıklıkla çağrıyor süreciniz nasıl ilerliyor bilgi verir misiniz? Birde doğum yöntemini nasıl belirliyor sezeryan mı normal mi
Mltmstf VM Medicalpark Ünal beye gidiyorum. 4 gün sonra doğumum var sezaryende normal doğumda 45 bin tl. Her doktor farklı fiyat bu arada.
Busestl Ece5454 ben 12. Haftadan beri kendisine gidiyorum çok yogun bi doktor hiç bi zaman randevu saatimde içeri giremedim fakat çok memnunum kendisinden . Sanırım 30. Haftadan sonra 15 günde bir çağırıyodu 34-35Hafta itibariyle haftada bir çağırmaya başladı ve her hafta nst istedi . Hastanenin kontrol randevuları 10 gün. İzzet beyin muayene ücreri 1800₺ Nst ücreti 300₺ bana 34. Haftaydım galba doğumu nasıl istediğimi sordu normal istiyorum dedim 36. Haftamda artık doğuma hazırlık çalışmaları yapmam gerektiğini söyledi onları anlattı doğum başlarsa nasıl olucagını anlattı vs vs