Esum48 Arkadaslar ben elelenin park beşigini aldim ama icindeki sünger bana biraz ince geldi. Park beşik içine konforlu rahat bir yatak alayim diyorum. Var mı öneriniz ? Siz neler aldiniz ?
Selothatun Esum48 aşırı memnun kaldım tavsiye ederim🌸 Holmer Kids Natural Visco Aloe Vera Park Yatak / Oyun Parkı Yatağı https://app.hb.biz/iKAdsBMr0x5m
Zehrazaras11 Hangi marka aldınız ben prego aldım süngeri yeterli geldi bana evde ekstra bebek yatağı var normalde içine koyarım diye düşünmüştüm ama yeterli geldi
Srylcnkya İlk aylarda zaten ilk kademe olduğu için ince yatağı kullanışlı oluyor sonrasında zaten park yatağınıza uygun hazr döşek alabilirsiniz ben e bebekten almıştım alt kademeye gencince gayette iyi şuan ikinci bebeğine kullncam öylece duruyor du
Escenko Ben de prego park yatak aldım ama bana ince geldi o yüzden işbir yatak 10 cm olan yataklardan aldım içine de
deryaa_milena Esum48 ben bunu aldım yorumları güzeldi bana yeterli geldi madre park beşik içine tam oldu
_mavii_ Esum48 trendyolda yumurcak yatak satıcısından aldım, henüz bebek doğmadığı için kullanamadım ama güzel beğendim
artikbiranneyim Esum48 yataş twiny sünger yatak aldım. Bir tarafı iki yaşına kadar kullanılıyor daha sert omurga sağlığı için, diğer tarafı 4 yaşına kadar daha yumuşak.