Deniz_mina Esragok7 37+4deyim bikaç gündür sırt bel ağrım fazlalaştı sanki adet olcakmışım gibi kasıklarımda ağrı var oda bacaklarıma baskı yapıyor ayakta fazla duramıyorum sezeryan günü aldım ama iki sezeryan arası yakın dıe sancın olursa hemen gel alalım dediler bekliyorum bakalım ne zaman gelmek istiycek
esty35 Esragok7 38+0 Bebek toplanıp sertleşiyor, sağ kalçamda aniden uyuşma oluyor, ara sıra regl sancısı gibi sancı, nişanım gelmedi henüz
aysegul1122 Hiçbir şeyim yoktu aslında ama bugün 36+3teyiz. Regl olacakmışım gibi geçmeyen bir bel ağrım var. Ama doğum belirtisi olduğunu sanmıyorum. Sanki eziyet olsun diye ağrıyor gibi geliyor çünkü çok yukarda bebeğim. Kaburgama da batıyor hala. Ama çok yoruldum ve çok depresyonda hissediyorum. Doğsun istiyorum ve sağlıklı olsun istiyorum lütfen artık 💜
Nes7616 Esragok7 vajinaya indiğini hissediyorsunuz ve yürürken bi anda adım atılmıyor sanki açsan aradan çıkacakmış hissi ile eşimi arayıp beni almasını söylemiştim o gece de suyum gelmişti dayanmış kapıya bebe 😅
esdemiralay Mrvmrvmlh Ben de tedirgin oluyorum çok fazla hareket etmiyorum ayaklarımı uzatıyorum ağrı olduğu zamanlar 🥺
Elif3738 39+2 mide bulantısı, karında sertleşme, alt karında batma, sırt ağrısı… bunların çoğu zaten 32’den beri var. Bünye nişan istiyor, suyun gelmesini istiyor😂😂
Ebruasya34 Bugün 37 haftalık olduk bugün çok fazla sağ tarafimda bıçak batmasi gibi ağrı ve bel ağrısı var sürekli toplanıyor
Gul95 Gaye1402_ bende 40 oluyorum yarın strese girdim baş alağı duruyor ama kanala girmedi açıklığım yok ama sancım var nst’de çıkıyor böyle beklemek çok zor
merve-yd06 Gul95 Ben de 39 oldum başaşağı duruyor ama nst de sancım yok akşamları sancım oluyor ara ara doktor 41 de suni sancı veririz sonra sezeryan dedi bakalım bizim minikler süpriz yapar kendileri gelir dua edelim 😇🙏
Melisasevill Esragok7 37+4 hiçbir belirti yok, zorunlu sezeryan olacağım zorunlu olmasaydı da kızım ters hala doğum pozisyonunu almadı. 11 günüm kaldı bi problem olmazsa kavuşacağız inşallah🤲🏻💖
Esra1965 Esragok7 37+1 olduk bugün. Yarın çatı muayenesi var inşallah 40.haftaları beklemez de gelir bebiş sıcaklarda taşımak çok zor 😭 bi kaç zamandır vajene baskı yapıyor sızı girip çıkıyor gibi onun dışında başka bişey yok
Ozlemurak65 36+1 olduk yürümede zorlaniyorum bacak aralarim ağrıyor ve vajinaya keskin bir ağrı girip çıkıyor aşiri can yakıcı 1 cm acilmada var baklm ne zmn gelck Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲
Cesurx 39 a girdim hiç sancı çıkmadı nstde.Haftaya suni sancı ya da sezeryan çünkü kilosu 3800 olmuş.Bu hafta her yolu deneyeceğim normal doğum istiyorum özellikle önerilecek farklı bir şey var mi?
Esragok7 Cesurx Banada kilolu dedıler bebek için. 3000 kıloydu 2 hafta önce. Bende korkuyorum sezeryan olmak zorunda kalıcam dıye 😕