97-Mucize Salihaa16 15+3 ilk gebelik birde zayıfım kuzum belki ondan yoktur hissiyat. Sadece yumru gibi toparlanma oluyor tam kasığımın bitişinde
97-Mucize Salihaa16 ben bugün içmedim progestanı özellikte takip ettim onu kullanmaya devam ettikçe bence bu kanama bitmiyor bugün hiç kullanmadım bişey de gelmedi şükür
Salihaa16 97-Mucize iliski yasakladı mı doktorunuz. İliski esnasında da oyle top gibi yumru gibi oluyor. O muhtemelen asagı da oldugu icin o sekilde hissediyorsunuz bagırsak hareketi diyor doktorlar da bence bebek hareketi ya ikisi cok farklı cunku
Salihaa16 97-Mucize bende vajinal boşge bir acı bir yük bir sey varmıs gibi hissediyorum degisik ve orası şiş fitili koyarken farkettim
97-Mucize Salihaa16 evet yasak dedi ilk kanama geldiğinde acildeki doktor 1 eylülde gittiimde. Ben ara ara fark ediyorum oraya toparlanıyor tam ortaya
97-Mucize Salihaa16 evet bende yanlış söyledim içiyorum diye alışkanlık olmuş. Bende fitil olarak kullanıyorum aynı öyle acı oluyor bende de yanma oluyor bugün dedim kullanmıcan bakalım ne olacak hiçbişey de gelmedi
Salihaa16 97-Mucize seninki artık cunku biraz daha buyuk illa ufak ufak hissedilir. Bu prpgestan gercekten cok halsizlik yapıyor hep uyuyasım var
97-Mucize Salihaa16 ben de doktora gidene kadar geceleri yatmadan kullanayım bari bugün içime şüphe düştü bir anda kesmek belki iyi gelmez diye.
Salihaa16 97-Mucize evet geceleri kullanın yine de bana da doktor geceleri demisti 200 mg olan icin fitil olarak
97-Mucize Salihaa16 canım var ya yeminle 1 saat olmadı koyalı fitili şimdi aktı gitti yine kan kahverengi ama iki gün kullanmadım bişey yoktu gece koydum şimdi bu neden oldu
Salihaa16 97-Mucize ay cok ilginc ya sen kullanma o zaman doktora sor mutlaka. Yan etki falan yapıyor olabilir sende