1159098263 Çin takvimine göre kaç yaşında olduğumuzu nasıl anlarız Çin takvimine güvenir misiniz kızlar
Cimenn1223 1159098263 baska takvimle karıştırıyor olabilirmisiniz çin takvimi cinsiyet öğrenme icin kurulmuş ama bir doğruluk payi yok çikanda tesadüf ilk bebegime kız dedi dogru 2.bebegime erkek dedi 2.kizim geliyor😂
Ervaidil 1159098263 bende normalde 2000 doğumluyum 24 yaşındayım 25 den gün alıyorum Çin takviminde 25 yaşında gözüküyorum 😂 kız diyor takvim ultrasyonu gören herkes erkek diyor
Hilalsny 1159098263 benim ilk çocuğumdain takvimine göre doğru çıktı cinsiyeti kız yazıyordu kız çıktı. Şimdi ikinciye gebeyim bakalım yine doğru olacak mı
huysuz__ 1159098263 yaşı otomatik hesaplayan linkler oluyo da Çin takvimi tutarlı bir şey değil 😅 benim 3 ü de erkek takvime göre ama 2 kız 1 erkek çocuklarım
_Mother_ sutlukahve_ evet ama yaş meselesi var bide belli bir aralık zamanından önce doğmuş isek şuan ki yaşımızdan +2 ekliyoruz belli bir aralık sonra doğmuş isek yaşımıza +1 ekliyoruz ama Google de otomatik hesaplama olduğu için bu kadar uğraşmaya gerek yok diye düşünüyorum 🫤
Aysolin Otomatik hesaplamali siteler var direkt gun ay yil dogum tarihi istiyor. Bu arada dogruluk payinin yuksek olduguna inaniyorum ben nedense benim icin erkek demisti doktorumuz erkek oldugunu soyledi bu hafta😂
Seray11ay 1159098263 çin takviminden hesaplama yapacaksan bı yaş fazladan ekliyosun öyle okumuştum bı yerde. Ama ne kadar doğruluğu var bilmiyorum
huysuz__ 1159098263 ben sezaryen oldum ikisini de 13 ay arası, çok kolay geçti ilkine göre zaten uyuşukluk vardı hala kesi yerinde. Normal doğum olarak soruyorsan sıfır tecrübe bilemicem 🙈
Senam1 @1159098263 benim ilk doğumum çok zordu ikinci doğumumla araya 6 yıl girdi ama ikinci hamileliğimde pilates yaptım yürüyüş ılık duş hurma yedim bol bol tabiki sancını çekiyorsun ama ilki kadar değil ve sancı çekerken nefes egzersizi çömelme arada sıcak suya girdim suyun etkisi o kadar çok ki inşallah bütün hamişler sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza ☺️