Serapkayaa1234 şaşırdım suan bende geçen sene hamile idim senin gibi olmasada leke geliyor kanamam geliyor diye kaç sefer acile kaldırdı eşim ama her kalkmamda doktor hem alttan hen üstten bakıyordu bebeğe bi gittiğimde hem sancidan kıvranıyorum hem hafif hafif kan gelmişti korkudan gittim bunda bebegin etrafı kan dikkat et suanlim iyi dedi iğne yazdı hemen vurul dedi nice hamile iken adet görenleri gördüm o yüzden bence sen önce doktorunu değiştir hamile iken doktor çok önemli kötü Bike olsa sana morel destek verecek tek kişi bide kürtajdan sonra hemen hamile kalanları bile duydum bide benim hamileligim berbat geçti ama doktorum bana sürekli morel verirdi onun sayesinde çok güçlüyüm benim bebegimin yasama sansi mucize gibiydi herkesin demesine göre ama benim doktorum sen üzülme rabbjm ömür verirse yaşayabilir bilmeyiz sen düşünme dedi bi gün acilen sezeryan olmam gerekti bebegjmjn ölmemesi için ben ağlıyor doktorumun dediği tek şey hatırlıyorum aglama sakin sen güçlü ol ki bebegjnde güçlü olsun Allah ömür verdi ise yasar dedi ama üzülme bak erken gelmek istiyor sadece dedi aglama cik ben yanında olacam dedi ama olamadı o yokken acil sezeryan oldum ama ben sezeryan olurken tüm herseyimle ilgilenmis ben bilmiyordum sonra dogumdan sonra bebegimi kaybettim sorna gittim konuştum doktorla oda hersyi biliyorum dedi bebegin nasil dedi kaybettim dedim oda üzülme belki böylesi hayırlısı zaten sorunlu normal bebek değil dedi ama hala o doktoruma gidiyorum 7 ay oldu bu ay 3 gün geçti yarın doktoruma gidecem nasip kötü düşünme canım