3aslanannesi biranne__ anladım bence normal için bekler sonra eğer bir durum gelişmesi durumunda sezeryana alır tahminen ben emre hocayla 2 doğum gerçekleştirdim gerçi ben eski sezeryanlı olduğum için gün vermişti o şekilde olmuştu
Ummuhanyeslova 3aslanannesi Emre bey doğuma giriyor mu doktor girmiyor falan dıye yazanlar oluyor asistanlar giriyor tarzında
Silan_Abdullah biranne__ hayır 40. Haftadan sonra bizim burda suni sancı ile doğurtuyorlar ciğer geliştirici 34 hafataya kadar sonrası yapmıyorlar
Betul-97 biranne__ Kendi doktorum yoktu başka bir doktora yönlendirdiler. Sordum hocam normal istiyorum 40.haftaya kadar gelmezse suni sancı veriyor musunuz nasıl oluyor bu süreç dedim. Normale uygunsun dedi sonra hele bir 40.haftayı görelim dedi bunlar aşama aşama dedi. Bir sürü soru vardı aklımda kadın çok ilgisizdi tavırları da hoşuma gitmedi haftaya yine gel dedi. Kendi doktorum çarşamba hastanedeymiş eşime diyorum kendi doktoruma gidelim bu kadın hiç ilgilenmedi soru bile soramadım hadi çık dedi bana belimi düzeltirken
3aslanannesi Ummuhanyeslova ikinci oğlumda girmişti üçüncüde girmemişti ama tüm takip ondaydı sürekli kontrol ediyordu polikliniğe gitmeden her sabah servise uğrayıp ordaki hastalarını kontrol ediyordu ilgilenmesi falan güzeldi yani keşke yine onda olsaydım aslında başta ona gidiyordum da mecburen taşınınca kaldı öylece
biranne__ Betul-97 Allah Allah hangi doktordu kız söyle adını da gitmeyelim ona bari remen kovmuş ya bide bazıları cidden manyak oluyo ya
Betul-97 biranne__ Evrim Yavuz Parlar. Yanında da stajyer bir doktor vardı o geldi bakıyor bir şeyi bulamadı sırt üstü yattım ama öyle ağrım vardı ki. Sırtım belim bir acıyor yatamıyorum kız bulamıyor çok zorlandım geldi kendi baktı. Bir de bastırmış ayağa kalkmakta zorlandım karın ağrısından mahvoldum
biranne__ Betul-97 ayy biliyorum o doktoru geçen hafta gitmiştim ona geç gelip duruyo kafasına göre bi yerlere gidiyo saatlerce onu bekledim hastanede mesai bitiminde çıkabildim anca ordan gözüde görmüyo çocugun boyunu haftamı faln hep yanlış söylemiş diyorum o kadar değil fln pardon yanlış oldu diyo mu doktor ben mi bilemedim yani orda hep düzelttim kadını sonunda anladı beni çıktım ama en çok Burçin hanımı sevdim bn şimdiye kadar bence en iyisi o
Betul-97 biranne__ Bende Pınar hanımı çok beğeniyorum çok ilgileniyor. Bu doktordan gerçekten hiç memnun kalmadım 1-2 saat boyunca hep karnım ağrıdı. 34+6′da 2750 gramdı 36′da gittim 2800 gram dedi stajyer doktor ne kadar doğru bilemem
Meltnc15 Merhabalar kocaeli sehir hastanesi takipliyim, doğum da nasıl oluyor yani kim yaptırıyor kim nöbetçiyse acilde o mu yaptırıyor kendi doktorumuz geliyor mu
biranne__ Meltnc15 acilde kim nöbetçiyse o geliyor canısı ama özel bi durum olursa geliyormuş onun dışında sadece ebeler ve asistanlar yaptıyormuş
biranne__ Son hafta bi gelişme yoksa eğer 41. Hafta dendi. Çatı muayenesi içinde 39. Hafta da olabilirmiş. Ama sancı fazlalığı ve nişan gelişi olursa erkende olabilirmiş… Ciğer geliştirici içinde 35 den sonrası gereksizmiş.
Zeycannn biranne__ sezeryan mı olacak sizin Bu arada ben de Burçin hanıma muayene oldum gayet ilgili ve cana yakın memnun kaldım ondan