Tugcev Nasılsınız, bebek hareketleriniz nasıl ? 😊 Bebiş çok hareketli, çok fazla alta da baskı yapıyor. Bazen aşırı canımı yakıyor. Şikâyet gibi olmasın, hareket etmese de ayrı ağlarım 😂 Sizlerde durum ne 🌼
alinsmom_ Tugcev gündüz çok az hareket hissediyorum ama geceleri kasıklarım da tekmeler ve hareketler var rabbime şükürler olsun canımı acıtsa da 🥰🥰
Sedadvc Tugcev Ben 28. Haftadayim. Hiç dediğiniz gibi olmuyor bende. Can yakan hareketleri yok. Yani ben o kadar sert hissetmiyorum. Bir problem mi vardır acaba? Daha sakin hisseden var mı benim gibi?
HmerveK Tugcev hastahane çantası hazırlıklarınızı tamamladınız mı? Son durumlar nedir☺️ Ben alıyorum bir şeyler ama daha bavul haline getirmedim.
HmerveK Sedadvc Ben varım☺️ endişelenmenize gerek yok baya hareket ediyor ama canımı yakacak gibi değil. İleri haftalarda büyüdükleri ve alanları biraz kısıtlı olacağı için zaten ister istemez yapacak💙
Tugcev Sedadvc Ben 30a yakınım belki ondandır, belki de çok hareketli bir kaç gün geçiriyorum rahatsızta olabilir. Emin olamadım o yüzden bende 🤦🏼♀️ acaba onu da yoruyorum anne dur artık mı diyor bana diye 😀
Tugcev HmerveK odasını vs hazırladıkama hastane çantası kısmına geçemedim hiç 🤦🏼♀️ hurçlarını almadım bu hafta alıp hazırlamayı düşünüyorum bende
tulayyarsln 29+1 iz bizde 28. Haftada bebeğin suyu fazla dedi doktorum. Son zamanlarda karbonhidrat ve şekerli meyveler çokk yediğim için olabilir dedi. Diyet uygulamam gerektiğini söyledi. Dikkat ediyorum inşaAllah düzelir. Ağrı vs hiç şikayetim yok şükür. Bebişte 1300 gr mış gelişimi iyi dedi. Zamanı gelince sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize🤲🏻
Tugcev tulayyarsln şeker yüklemesi yaptır mış mıydınız 😊 bizde 29+4′üz şun. Geçen perşembe 1300 gram çıkmıştı 😊
tulayyarsln Tugcev evet şeker yüklemesi yaptırmıştım şeker çıkmadı. Diyet uyguluyorum diyete başladığımdan beri kendimi de daha raaht hissediyorum 🙏🏻🌸
tulayyarsln Lilaaaaaa inşaAllah ga ama dikkat etmekte fayda var çünkü su fazlalığı eken doğumu tetikleyebiliyormuş. Sizde yoktur inşaAllah da olmaz 🙏🏻🌸