Meriel ☺️ Ben bebek bakımı beslenme filan konularında genellikle uzmanların videolarını izleyerek bilgi edinmeye çalışıyorum, kitap olarak pedagoji, psikoloji, çocuk gelişimi ağırlıklı okuyorum. Öncelikle size Nihan Kaya’nın tüm kitaplarını ama özellikle, iyi aile yoktur, iyi toplum yoktur, bütün çocuklar iyidir, yüzmek yaşamak ve olmak arzusu kitaplarını aşırı aşırı tavsiye ederim. Nihan Kaya’nın tavsiyesi ile okuduğum Alice miller’in başlangıçta eğitim vardı kitabı da mutlaka okunmalı bence. Ben arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine iki yeni kitap aldım şu an mahallenin en mutlu bebeği’ ni okuyorum yazarı harpey karp, çok tavsiye edilen bir kitapti. Bitirince Mine izgi’nin oğlumu Yetiştiriyorum kitabını okuyacağım. Saniye bencik kangal’ı da çok beğeniyorum ama henüz okuma imkanım olmadı, ailenizin kumandası kitabı var onu edindim şimdilik en kısa zamanda bu yazarın kitaplarına da bakacağım. Bunun dışında Doğan Cüceloğlu kitapları da faydalı, ben sadece bazı görüşlerini bir tık günümüze uyarlamada yetersiz görüyorum ama genel anlamda elbette çok faydalı tüm çalışmaları. Aklıma gelenleri özetlemeye çalıştım, umarım faydalı olur ☺️