Minikkurabiye333 Qwert2211 test yaptim dayanamadim silik cikti baya igne etkisimi bilmiyorum kasiklarim agriyor yarin kan vericem regle 3 gun kalmis oluyor
Qwert2211 Minikkurabiye333 canım ilacın etkisi bitmiştir artık hadi inşallah güzel haberler ver. Kan testi verdin mi
Minikkurabiye333 Qwert2211 bugun vericem canim silik cikti ama herkes benim yaptigim testin yalanci pozitif cikardigini yazmis inşallah oyle degildir inşallah dogrudur😭
Minikkurabiye333 Qwert2211 veremedim canim birkac gun daha bekliyim dedim regle 3 gun kaldi kasik agrilarim vat
Qwert2211 Ferise34 daha önce Femara çatlatma iğnesi denedin mi benım 2. Denemem tutmazsa önümüzdeki ay aşılama olacak
Ferise34 Qwert2211 belirtim yok hiç, ama bazen genitalimde zonklama hissediyorum, bıçak batması gibi oluyor.
Ferise34 Qwert2211 bana ilk kez tedavi uygulanıyor. Adetin üçüncü günü gittim ve Klomen verdi kullanmam için. Beş gün boyunca günde iki tane olacak şekilde kullandım. Sonrasında ovitrelle yazdı ve onu vuruldum. 2 gün sonrada aşılama oldum. Bugün 7. Günüm