sltn2686 Tutaste_ limon 🍋 olduk yarın ikili test yapılcak dua 🤲 edin lütfen hersey yolunda olsun korkuyorum :(
Betul-97 Tutaste_ Pazı olduk dün ilk defa ayaklarım şişti ayakkabı giymek eziyetti benim için onun dışında bazen bir ateş basıyor geçmeyecek gibi. Temizlik az kaldı ama bir gün yapıyorsam diğer gün yatıyorum resmen 😮💨😮💨
benimmentalsaglik bende meyve sebze bitti bebis geldi 3 ay olacak 😁 buralar cok guzel hemen kosun gelin 😂
Bendiyebiri_ benimmentalsaglik hemen o zamanlara geçmek istiyorum bende hamilelik 40 yıl gibi geldi halbuki 26+6 haftaligiz
benimmentalsaglik Tutaste_ olsunnn o da geciyo cicegimmm simdi her sey oturdu yerine cok guzel duzene giriyor her sey 💕
benimmentalsaglik Mom89_ ahhahqhshahshahahahaha ay cok guldum tunelin ucu bombok bi yere cikti gibi 😂😂😂😂
Tutaste_ benimmentalsaglik aynen oyle valla bebişimiz iyi olsunda gerisi boşş 😀😀 yaklasyıkca insanı bi korku aliyor😀
benimmentalsaglik Tutaste_ insallah saglikla huzurla alin kucaklariniza bebislerinizi oglusumun kankilerini😂❤️
Tutaste_ Gecen buraya biri yazmıştı doğuramayanlar yapsın diye bi spor gibi bulursam yazım sana Mom89_
Mom89_ Tutaste_ ay yapıyprum otururken bile öyle oturuyorum keyfi yerinde zaar anlamadım ki bacaklarıma çok zonklama vuruyor çıksa kurtulcam sezeryandan da korkuyorum 🥹
Tutaste_ Betul-97 ben şimdiden öyleyim valla terlikler olmuyo ayagıma şu hastane terliği gibi olanlar varya. Cok fena daha 25 teyim ben🤗🤦 temizliği yapıyorum uatten usten karnımdakız taş gibi oluyo korkuyorumda bişey etmeye