Efeninannesi_ Kızlar 7+2 gebeyim kalp atışını duydum ama 2 gün midem bulansa 3 gün bulanmıyor bulanmayınca kötü bişey mi oldu diye endişeleniyorum var mı böyle olan
CokCahilsinKeskeOlsen Efeninannesi_ 0 bulantı kusma ile geçti hamileliğim illa kusma ve olacak diye şart yok ki daha 7. Hafta ileriki haftalarda olur olursa
irem0596 Efeninannesi_ normal normal merak etme benimde oluyordu ilaç kullanıyorum o iyi geliyor. 17. Haftaya giriyorum hala daha kullanıyorum mesela. Ara sıra sabah kahvaltıdan sonra hala çıkardığım oluyo. Hangi sabah kusturcağı belli olmuyo 😂
Bendiyebiri_ Efeninannesi_ ilk gebeligimde öğrendiğim gibi kusmaya baslamkstim şuan ikinci gebeliğim 3 aydan sonra başladı velhasıl kelam herkesin bünyesi ve hamileliği farklıdır illa kusma olacak olmayacak şart değildir sağlıklı olması önemli
Efeninannesi_ Aslında bulantının bebeğin sağlığıyla ilişkisi olmadığını biliyorum ama doktorum bulantı varsa gebelik sağlıklı demektir dediği günden beri piskolojimi bozdu
CokCahilsinKeskeOlsen Efeninannesi_ Ya şimdi ne diyim o doktora tövbe tövbe bu şekilde belirti yaşamadan hamilelik geçiren çok. Valla şuan kucağımda kızım gören sen nasıl hamilesin derdi. Hep yedim ordan oraya gezdim tozdum hatta bayagi midesiz oldum. Tüm hamileliği bulantı yüzünden yemekten soğuyan yengem ağzı açık izlerdi. Sağlıksız olsaydı bende belirti olmaması kızım olmazdı. Ki hep derim ben rüyamda görüp test yapmasam hayatta hamile olduğumu anlamazdim. Doktor değiliz ama böyle şart koşması hiç iyi olmamış herkes kusacak bulanacak diye şart yok kendinizi rahat bırakın stres yapmayın
Efeninannesi_ Çok teşekkür ederim aydınlattığınız için moral oldunuz 😍 Rabbim kızınızı size bağışlasın bizim gibi bekleyenlerede sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bazı doktorlar hastayı daha çok hasta ederler söylemleriyle buda öyle oldu herhalde 🥲
Efeninannesi_ irem0596 İyi bari çok mutlu oldum biran endişelendim 3 gündür bulantı yok acaba dedim kalbi mi durdu malum çocuğunuz asla olmaz dediler tüp bebekle ilk ve son şansımızı denedik hamdolsun tuttu o yüzden aşırı vesveseleniyorum zorluklarla ulaşınca daha hassaslaşıyor insan 😪
irem0596 Efeninannesi_ insan kötü olay yaşayınca daha çok kötü şeyler geçiriyor aklından da anne kendini strese sokarsa bebek de strese giriyor. Güzel düşünün sürekli o an aklınıza kötü bişey geliyorsa hemen bişeyle uğraşın güzel düşünün. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız 😍