N_3637 Aabbccc serra 🌸bolluk bereket demek daha doğmadan araba doğduktan sonra da ev aldık cidden bolluk bereket getirdiğini düşünüyorum bize 😊 tabi tesadüf de olabilir 😅😅😅
Dyg61 Aabbccc kızımın ismi Nur Sena Nur suresinde gecıyo sena ismi kelime olarak övülmüş demek ama kur an da şimşek parıltısı olarak geçiyor Ayrıca efnan meva Firdevs yüsra İkra şuera Meryem gibi isimler de var aklıma gelenler bunlar
drn5410 Aabbccc Meryem 🤗 kızımın adı çok severek koydum 🥰 bende ikinci kızım için isim arayışındayım burda bekliyim🤭
Bebikk_10 kindacute Ceylin ismi tam olarak kuran’ın neresinde geçiyor? Emin olmadığınız birsey için kesin konuşmayın lütfen. Ceylinin anlamı Yengeç yuvası. Cennet bahçesi, cennete açılan kapı vs hepsi hikaye.
kindacute Aabbccc rica ederim canım, cinsiyetimiz belli olsun ben de hemen bakmaya başlıcam isim seçimi çok zorlu bi süreç benim için çok kararsızım. sana da kolaylıklar diliyorum :)
Ayyucebanu Aabbccc kızım hüma ☺️ cennet kuşu anlamı kuranda da geçiyor ☺️ çok sakin iyi huylu bir çocuk ben ismin enerjisine çok inanıyorum 🥰
Umutmirzainci Ayyucebanu hüma çok istiyorum ama acaba alay konusu olur mu herhangi bi konuda diye korkuyorum
Semanurry Aabbccc biz hem modern hem anlamlı isim koymak istedik ilk kızımın ismi “Defne Hüma” 2.yolda 35.haftalığız “Derin Sare” Çok içimize sinerek koyduk 🩷✨