bebegimedairr Sevgili annelerim bugün itibari ile 30+0 ız.. Dünden beri ara ara sancılarım oluyor bugün biraz daha şiddetli regl ağrısı gibi ara ara ağrı çekiyorum çok erken henüz doğum mu başlıyor acaba😔😔
Edaa01 bebegimedairr size tavsiyem dakika tutun takip edin daha iyi anlarsınız ama bence kendinizi panikletmeyin kanala giriyor belki buda çünkü agrı yapabiliyor bedeniniz kendini doguma hazirliyor bu haftalarda
metemom_ bebegimedairr eğer erkenden doktora gidersen daha iyi olur canım evde bekleme ki ilerlemesin doktora gidersen eğer doğumsa da ciğer geliştirici falan yapar
bebegimedairr Edaa01 Bazen yarım saatte bir bazen saat başı yaşıyorum bu durumu hatta bazen 15 dakikada bir de oluyor 😔
bebegimedairr metemom_ Saat ve dakikaları tutmaya çalışıyorum erkenden mi gitsem acaba🙄 Bildiğim her şeyi şu an unutmuş durumdayım
metemom_ bebegimedairr canım hamileliğinin 36. Haftadan sonrası olsa evde beklemen mantıklı olur ama şuan erken beklemen hiç bir işe yaramaz git ki sancı önlemek için ilaç vs veriyorlar versinler sen doğum beklemiyorsun evde bekle diyenleri dinleme