Nurcnsmt Nes7616 banada inanmıyorlar arkamdan daha büyük küçük söylüyor felan diyorlar ah ah anlamıyorum bu insanları 2 nci hamilelik te böyle olabilirmiş biz hamileyiz sonuçta hersey olabilir sağlıkla gelsin bebisler
Busraapaydn01_ Nes7616 ben şuan 8. Ayımdayım karnım böyle ama benimde karnım erken çıkmıştı herkes moralimi bozuyordu 5.6 aylıkken falan doğuma ne kadar kaldı falan diyorlardı
Booksandcats  29+3 benimki de aldı başını gidiyor ama sivrileşmedi sizinki gibi yanlara yayıldı 😅 yuvarlanıcam ben de az kaldı 35te 40ta ne olucam bilmiyorum
metemom_ Tutaste_ kız olur mu aynısı ya 😂😂 asla bizim ay ne kadar fit bir hamilesin dememiz için değil asla
metemom_ Booksandcats bilmem ben benimkine çok benzettim benimde alt kısım falan aynısı hatta karnımın altında çatlak oluşmuş görmediğim için aynadan fark ettim 😂
Booksandcats metemom_ valla alt tarafta ne var ne yok hiç bilmiyorum artık 😂 ayna kontrol yapıyorum ben de şimdilik hasarsız devam ediyoruz ama her an gidebilir eli kulağında gibi geliyor
metemom_ Booksandcats herkesle aşağıyı görebiliyor musun diye dalga geçtikten sonra altta ne döndüğünü hiç bilmeyen ben 😂 ordan çatlamaz diye krem sürmemiştim
Booksandcats metemom_ 😂😂😂 bana da anlamsız geliyodu insan kendi şeyini nasıl göremez diye ama göremiyormuşuz 😂 valla ben her akşam yatakta güreş tutacakmış gibi yağlıyorum kendimi ama bakcaz artık
metemom_ Booksandcats sıcaktan dolayı kremden de bıktım yapış yapış gibi geliyor hemen duş almak istiyorum ya sen hangi kremi kullanıyorsun
Booksandcats metemom_ gün içinde sürmüyorum ben de o yüzden uyumadan önce sürüyorum. Badem yağı aldım onu kullanıyorum sadece
Kubrakar272727 Nes7616 3 cu hamileliğim küçük bı göbeğim var gören yeni hamile diyor bana maşallah iç karnınız yok demmeki 25+1 olduk bizde 😂🤭
Zuleyha_18 Nes7616 26 haftalık mı 😱😱 bende içimde çocuk nereye sığıyor diye düşünüyorum 🤣 sağlıklı olsun önemli olan o Rabbim yardımcınız olsun
azracan20 Nes7616 kız bu nasıl 1 kilo 😂 maşallah 3 kilo olsa düşünemiyorum seni 😂 Allah yardımcın olsun nazardan korusun inşallah ♥️