HESA20 Kızlar cinsiyet kaçıncı hafta da oluşur 10 haftalık doktora gittim bacak arası düz dedi kız gibi dedi 10.cu haftada sizce kız ya da erkek bebek cinsiyeti oluşmuş oluyor mu bilgisi olan arkadaşım varsa yazarsa sevinirim 😊🥰
Aylaa123 HESA20 10 hafta çok küçük net cinsiyeti öğrenmek için 16. Haftada bile doktorlar karıştırabiliyor acele etmeyin zamanında öğrenirsiniz
Hasret3449 HESA20 benim doktorumda 10 haftalıktı bildi erkek dedi hatta gösterdi de doğru çıktı şimdi 3 yaşında gene hamileyim o doktora gitmek isterdim ama gitmiş yurt dışına oraya yerleşmiş
Mervealya1992 HESA20 bunu soylemek ıcın erken bence sonra cnku değişti dıyorlar 12 den snra daha net açıklama yapar doktor
HESA20 Aylaa123 evet erken ama cinsiyet kacıncı haftada oluşuyor onu merak ettim doktor düz kız gibi diyince herkeste erken olduğunu söylüyor hayırlısı sağlıklı olsun da önemli olan o😊
Luthientr 11.haftada dış genitaller ayrılmaya başlar. 10.hafta bence çok erken. Boşuna heveslenmeyin kız istiyorsanız :) 1 aya belli olur.
Yagmurbebek Hasret3449 benim doktormda 11. Haftada bilmisti. İkinciye gebeym yine ona gidecegm dogumumu da o ypmisti. Güven cok önemli bir doktorda.
huysuz__ HESA20 genital oluşum 9.hafta başlıyo iyi bir ultrason ile 9-10.haftalar cinsiyet görünür ama tecrübeli bir dr ve iyi bi cihaz olmalı
melisapstl HESA20 Benim doktorum 12. Haftada cinsiyeti söylemişti. Eğer bebiş uygun pozisyonda durursa cinsiyetini görebilir 🙃