kevser2024 Merhabalar 23 haftalık hamileyim eşime ara ara tartıştığımız oluyor bebeğim çok fazla sese rağmen hareketleri hiç durmuyor acaba işitme engeli olabilir mi? Ses olmadığında da hiç hareket etmiyor sadece ses olunca hareket ediyor. Sizce normal mi
zelis63 kevser2024 ne alaka ya bebeğinizin altif hareket etmesi için bile çok erken bir hafta bunu anlamanız mümkün değil Allah aşkına bu kadarda abartmayın
zelis63 kevser2024 seste çok hakaret ediyor diyorsunuz işitme engelli olsa seste nasıl çok hareket edecek ?
Aylaa123 kevser2024 seste hakereket eden bebeğin nasıl işitme engeli olabilir? sesinize tepki verdiği için hareket ediyor demekki işitme kaybı olup olmadığı hamileykende anlaşılmaz ayrıca
ngksu kevser2024 güzel düşünün güzel olsun demişler hiç duymadınızmı ? Kusura bakmayın hassasiyetinizi anlıyorum zaman zaman bende kendi sürecimde yaşıyorum ama yani böyle düşünceler iğne deliğindeki şeyi tutup almak gibi bir şey insanın evladıyla ilgili aklına niye işk bu gelir ya da getirirsiniz ki ? Allah korusun yani eğer inanıyosanız ağzınızı her koşulda hayra açın inanmıyosanız da güzel düşünün ki her adımınızda güzel olsun… Böylece siz de daha iyi hissedersiniz sizle birlikte bebeğinizde🌸
umena kevser2024 bence hemen işitme testine götürün ultrasonla karından işitme testi yapan merkezler mevcut
Ceyda24 kevser2024 kotuyu cagirmayin ya .tıp bile tespit edemiyo dogmadn siz bunu mu dusundunz hakkaten ya
momofmychildren kevser2024 karnınızın içinde buna nasıl karar verdiniz? Stresten etkileniyor tepki veriyor olabilir sakin bir bebek olabilir
Hulo2105 kevser2024 yani o kadar anlamsız bişey demişsin ki tövbe tövbe bebek sesli ortamda sus pus dursun gibi bişey istiyosun sanırım. Aksine gürültüde rahatsız olup iyice hareket eder. Hadi hepsini geçtim bunu daha 23 haftalık bebekte nasıl anladın daha anca dış dünyayı duymaya başladı. Kimisi gerçekten hamileliğini zehir ediyor. Kırk yık düşünsem aklıma şu dediğin gelmezdi.