Kcbs67 Kızlar merhaba Tüp bebek tedavisindeyim. Yumurta kontrolüne başladık. Kan alındı estradiol değerim çok yüksek çıktı bu normal mı
busrasya Kcbs67 yumurtalarınız gelişiyor ve e 2 yüksek çıkması normal hatta ne kadar yüksekse o kadar fazla yumurtanız toplanır iyi birşey yükselmesi
Marsmelow Kcbs67 kaç çıktı ? Polikistik over durumunuz var mıydı ? Fazla çıkması fazla yumurta gelişmesiyle ilgili olabilir.
mrp2023 Kcbs67 canım, bende opu öncesi 7000 lere kadar çıktı sonra daha bakmadık bile normal bi durum
Kcbs67 Sevgshn yumurta kalitesinde sıkıntı olurmu canım adet döneminde normal çıktı iğne kullandıktan sonra yükseldi değer
Kcbs67 busrasya ins oledir pazartesi gunu adetin 4. Gunuydu 47 cuma gunu yumurta kontrolune gittim 106 cikmis canim morelim cok bozulmustu ins iyidir ya busrasya ins oledir canim ya bende korktum yukselince acaba yumurta kalitesi kotumu gidiyor diye
busrasya Kcbs67 hayır kaliteyle pek alakası yok sayı ile alakası var e2 nin hiçbir sıkıntı yaşamazsınız bununla ilgili olması gereken birşey yumurta geliştirme döneminde yükselmesi aksi bir durum olsa doktorunuz müdahale eder direk zaten bu yüzden opu öncesi e2 bakılır
Kcbs67 mrp2023 cok iyi canim kac tanesini dollendi peki benim amh degerim dusuk oldugu icin fazla yumurta toplanacagini sanmiyorum. Ama insallah toplanir yinede birde bisey sorucam ben suan Kontrole gidiyorum. 2 seferdir kacinci kontrolden sonra yumurta toplanir canim
mrp2023 Kcbs67 2 kez yumurta kontrolü yaptılar bana sonra çatlatma iğnemi verdiler. 25 yumurtadan 12 si kaliteliydi 9 u döllendi. Fakat 5.güne yalnızca 1 tane geldi orta kalite oda tutmadı. Tüp bebeğe komple baştan tekrar başlayacağız biraz zaman geçince
Sumeyyeky Kcbs67 yumurta toplama günü e2 değerim 4300 dü ben ne olduğunu bile bilmiyordum çok sonra e nabızda gördüm kimse o zamanlar bana değerin yüksek diye bir şey de dememişti gayet normal yani
Kcbs67 Sumeyyeky bende normal de bakmam ama yumurta kontrolüne gittigimde kan aldilar Ne kani almislar diye baktigimda farkettim degerimin yuksek ciktigini . Sen ne durumdasin suan canim tedavin devam ediyormu