Nergisim09 Bsssse canım Bugünü değerlendirdiysen teste devam et siliklesince çatlama olcak öğünüde değerlendirmen lazım çatlama önemli 3 gün değerlendirmiş olursun çatlama yumurtlama 2 gün sürmüştü benim 3. Gün catlamisti
Bsssse Eşimin sperm kalitesinin ne olduğunu bilmiyorum bugün çıkan sonucum bu dünü değerlendirdim bugünü ve yarımı değerlendirmem gerekiyor sperm kalitesi düşermi
Zzehraa76 Bsssse dün değerlendrdiysen bugün bekle canm yarın değerlendir çünkü sperm iki gün kalabiliyor o yüzden birgün bekle
Civcimmm Bsssse ayy benimki de böyle oldu dün değerlendik bugün yapsam mı bilemedim düşünüyorum daha inşallah güzel haberler alırız 🙏
Bsssse Nergisim09 Zzehraa76 Yani dünü değerlendirdiğim için bugün bekleyip yarınımı değerlendireyim kalitesi düşmesin diye
MrvBK Bsssse Bunu es geç canım. Yarın sabah tekrarla testi. Silikleşmeye başladıysa yarını da değerlendir mutlaka
Nergisim09 Bsssse dün degerlendin ozman bugün yumurtlamayi görmüşsün yarını mutalaka degerlndir canım sperm sorununu bilmedginden teste devam et yarın silik lescekmi silik olursa yumurta çatladı dmek
Bsssse Yumurtanın vücuttan atılımını kaçırmam dimi ya 1 yıldır artık heray sürekli denemekten öyle yoruldum ki inşallah bu ay tutar @Nergisim09
Nergisim09 Bsssse kaçırmaz sin canım sen teste devam et çatlama önemli zaten bazıları 2.3 gün çatlama olmuyor ondan dedim
Dfnsyn Bsssse akşama doğru testi tekrar yapın eğer silikleşme olmaya başladıysa bu geceyi de değerlendirin mutlaka