Dlknyc Merhabalar öncelikle hepimiz inşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz ❤️ Muğla Dalaman a tayinimiz çıktı 19.3 haftalık gebeyim Dalaman’da veya çevresinde yaşayan arkadaşlar önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı ve perinatoloji uzmanı var mı
Sedaork4 Dlknyc dalamanda ümit uluçay var özel klinik 36 haftalık hamileyim başından beri ona gidiyorum çok memnunum
Nur8948 Dlknyc merhaba ben Ortaca’da ikamet ediyorum ve Yücelen de Betül hanıma gittim 9 ay boyunca doğumumu da kendisi yaptı memnunum şahsen tavsiye edebilirim buralarda çok fazla seçenek de yok zaten. Bir de ümit bey var Dalaman’da kendi kliniğinde muayene ediyor ama doğumu neresiyle anlaşmalı yapıyor bilmiyorum 🙏
Leora Bures48 bende 16+3 üm şuan Yanya beye gidiyorum tecrübe vs sebebiyle güven veriyordu fakat çok yoğun o yüzden değiştirme kararı aldık 🥲
Dlknyc Sedaork4 merhabalar ümit bey nerede doğumu nerde yaptırıyor peki hangi hastanede .biz de Dalaman da ikamet edeceğiz
Dlknyc Nur8948 Ya sevindim Betül hanıma takipli biri yazınca bende instadan buldum takip ediyorum baya iyi yorumlarına denk geldim .bizde Dalaman da olacağız insalalh yakın zaten .peki hastane nasıl ekibi nasıl doğum ücretleri ne alemde oralarda 🙈
Nur8948 Dlknyc vallahi ekibi çok güzel hele ki Nebahat ebe mükemmel bir kadın doğumda bulunuyor başında ve sonrasında o beni acayip sakinleri bir abla gibi destek oldu ama diğer hemşireler de iyi. Doktorumuz zaten iyiydi. Ücretler çok düşük değil tabi. 37bin oldu en son
Dlknyc Nur8948 çok sevindim bende hemşireyim ama rabbim iyiler ile karşılaştırsın🙏 Siz ne zaman doğum yaptınız ? Hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏 birde normal doğuma mı teşvik ediyor yoksa sezeryana mı? Bazı doktorlar tam olarak sezeryan yanlısı oluyorlar da
Nur8948 Dlknyc kesinlikle siz nasıl isterseniz ve sağlığınız neye elverişliyse ona yönlendiriyor. Bana özellikle sezaryen önermedi ama ben rahatsızlığımdan dolayı mecbur sezaryen oldum. Normal doğum da yaptırıyor kendisi merak etmeyin 🥰 ben doğum yapalı 30gün oldu oğlum bugün 1 aylık oldu şükürler olsun 💙 siz nekadarlıktınız?
Dlknyc Nur8948 ay maslalah 🥰sağlıkla büyütün . Sevindim bu şekilde olmasına .benim ikinci gebelik 21 haftalığım 🙈
Nur8948 Dlknyc yaa öyle mi ozaman tecrübeniz var ne güzel. Benm ilkti 🥰 Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Dlknyc Nur8948 İyi akşamlar merhabalar nasılsınız ya bişey soracaktım ben Betül hanıma gittim de muayeneye ama iletişim numarası felan almayı unuttum kendi de kart felan vermedi siz iletişimi nasıl sağlıyordunuz acaba
Alparslanyigit19 Dlknyc Fethiye de Dr serdar kaya Özel letoon hastanesinde de aslim çınar ve Ahmet guldas var