sacmalamakizim DENIZ_55 Aynısı başıma geldi geçen sene, doktora gittim kist varmış canım ilaçla düzeldi, ve yine mart ayında iki kere başıma geldi sanırım yine kist dedim, meğerse hamileymişim öğrenince şoka uğradım. 😅
DENIZ_55 sacmalamakizim o benim basimada geldi rahminde şu birikmesi gibi bisey var dediler acil kadın doğuma git dediler o sıra ben çok kötü idim hiçbir belirti lekem yoktu kan veriyorum negatif sonra gittim doktora anlattım bakayim bi dedi hamilesin dedi ama çok vicdan azabı çektim hamile değilim diye dünya kadar ilaç yazdılar enfeksiyon var dediler iğne vuruldum sonra hamile olduğumu öğrendim sonra düşük tehlikelerim oldu sonra sıkıntılı hamileligim bebekte sorun çıktı sorna 27 haftalık acil sezeryana alindim 5 gün yaşadı kaybettim suan süper olsa bile hap bile içmiyorum benim yüzümden oldu diye suan 3 gün geçti 5 temmuz idi yarın doktoruma gidecem nasip artık
sacmalamakizim DENIZ_55 Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm gerçekten, başın sağolsun Rabbim bol sabırlar versin, boğazım düğümlendi. 😔İnşallah bir an önce sende hamile kalırsın. 🌸
Hatice5258 DENIZ_55 hamileliğe de işaret olabilir afedersiniz ilişkide zorlama oldu ise o da olabilir. Adet olma gününüz yaklaşmış ondan da olabilir. Eğer hamile değil ve adet olmadıysanız yada uzun süre gecikme olursa bi kadın doğuma gözükün derim.
DENIZ_55 Hatice5258 teşekkür ederim bilgilerin için zorlama felan olmadı günüm 3 hun geçti 5 temmuzda olmam lazımdı yarın kadın doğum doktoruma gidecem nasip olursa
DENIZ_55 sacmalamakizim Amin sağol canım teşekkür ederim nasip rabbim uygun gördüğü zaman nasip eder inşallah çok istiyorum sanki kendimi bebek olmayınca eksik gibi geliyor bana hayat😔😢
sacmalamakizim DENIZ_55 Hiç öyle düşünme yaşadığın şeyler kolay değil, ama hep iyi düşün inşallah o eksikliğin dolar canım. 🌸
DENIZ_55 sacmalamakizim Aminn inşallah canim çok teşekkür ederim bura bana o kadar güç veriyorki sizlerle konusmak sizin gibi insanlar etrafimizda hiç eksik olmasın inşallah 🥰🥰
DENIZ_55 Emineecee gidemedim eşim bana supriz yapmış Bayadır gidemiyordum memleketime tatile götürdü bugün bi idrar testi yalacam hala olmadım 5 gün geçti hiçbir belirti yok sadece belim ağrıyor arada kasiklarima batma gibi agri giriyor