Socak300 Kızlae selam Dün detaylı ultrason yaptırdım 22+3 haftalığım doktorum muayene sırasında herşeyin normal olduğunu söyledi ama verdiği rapora baktığımda bazı değerleri 22+3 değil 22+1 olanlar var Bu durum normal mı ben o kadar takıntılıyım ki bi gün geriden gelse kafayı yicem herhalde aşamıyorum bu durumu 🥺
Zeynepsa Socak300 hiç takma. Cihazdan cihaza bile fark ediyor o ölçümler ki senin farka fark bile denmez. Güzel günlerin keyfini çıkar lütfen
eminece93 Socak300 bu doguma kadar surekli olacak ve değişecek buna takma. Bazen ileri bazen geri olacak
gayesblog Socak300 doktorum -/+ 2 haftaya kadar normal olduğunu söylemişti. Gönlünü ferah tut zaten bir sıkıntı görse bilgilendirirdi diye düşünüyorum. Sağlıkla gelsin bebeğiniz
Tugcev Socak300 benim başından beri öyle. Doktorda ortalama değeri söylüyor zaten. Şu kadarlık gözüküyor, haftasıyla uyumlu diye. Gün farklılığı oluşması normal çünkü cihaz, doktor ölçüyor sonuçta. Yanılma payı o yüzden çok normal
nazel123 Bir iki günden birşey olmaz Allahın izniyle canım sürekli değişiyor zaten bazen önde bazen bir tık geride oluyor aşırı olmadığı sürece sıkıntı olmaz