Kus95 Tam 5 haftalık hamileyim ara sıra bel ve kasık ağrısı dışında hiçbir belirtim yok mide bulantıları tam olarak kaçıncı hafta da başlıyor
tugces95 Kus95 Tebrik ederim❤️ Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah, Ben 11+2 haftalık hamileyim, 1 ya da 2 defa sabah bulantısı yaşadım sadece inşallah seninde olmazz. Sadece rahim büyümesine bağlı olarak bel ve kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum
zelis63 Kus95 bende hiç bulandı falan hiçbisey olmadı sizinde olmayabilir herkeste kusma falan olacak diye bisey yok şanslı olanlarda var 😍 ama. Bazen ara ara iğrenme olacak ilerleyen zamanlarda
Kus95 elifozkann evet haklısın ☺️ peki cuma doktor kontrolüm var tahlil sonuçlarına bakacaklar acaba gittiğimde 5+5 oluyorum kalp atışı duyulur mu 4+5 te karından kese görüldü
Kus95 elifozkann teşekkür ederim doktor da bana 6 7 haftalık olmasını beklememiz lazım dedi hayırlısı olsun ☺️
Yeniyeniden Kus95 aynen millet oluyor bitiyor bende bu haftaya kadar tik yok sadece uyumak isteği vardi oda gecti
Kus95 Hasret3449 kalp atışını ne zaman duydunuz ben 5+5 te hastaneye gitcem tahliller için ama kalp atışı da duyulur mu
Kus95 tugces95 teşekkür ederim evet bel ağrısı bende yaşıyorum bi kalp atışını duysam biraz rahatlarım sanırım
Kus95 zelis63 ay evet belki de hiç olmayacak dediğin gibi herkeste olacak diye bir şey yok bakalım görcez ☺️