Esum48 Aycanby ben 32 den beri 3 defa girdim doktorum bir sey olmaz demisti. Enfeksiyon kapmamak icin kalabalik yerde girme su soguk olmasin bir de islak mayoyla uzun sure oturma hemen degistir dedi ben sorun yasamadim. Sabah 9-11 ya da 4 bucuktan sonra giriyordum
Esum48 Aycanby herhangi bir erken dogum riski düsük riski veya kanama yasamadigim icin doktor sorun görmedi. Kendi doktorunuz daha iyi bilir tabi sürecinizi
Mervevefaa Aycanby benim bilgim dahilinde denize gitmekte sıkıntı olmuyor aksine iyi oluyor ama havuza girmek sakıncalı . Bir sürü ilaçlama vs yapılıyor çünkü .
Hatice5258 Bende böyle bi anket açmıştım birşey olmaz diyen de vardı. Gitme enfeksiyon kaparsın diyende vardı. Düşük tehlikem vardı. Onun için sağlık ocağındaki hemşireye sordum. Girme demişti bana denizler enfeksiyon kaptırır demişti.
Aycanby Hatice5258 ya çevremde herkesin girmişliği var bişeyde olmadı yinede sormak istedim bende suan arada kaldım
Hatice5258 Aycanby düşük tehlikeniz yada yakın zamanda enfeksiyon gibi bi rahatsızlığınız olmadı ise doktorunuza danışın izin verir ama saat koyabilir. Bana gireceksen bile 11 den önce akşam 4 ten sonra gir giriyorsan dedi.
Hulo2105 Aycanby denizi boşver hep havuza girdim bi sıkıntı yaşamadım 33. Haftamdayım tatile gidiyoruz yine havuza giricem. Önemli olan ıslak mayoyla durmamak